Nicole Kidman este noua imagine Jimmy Choo

nicole-kidmann-jimmy-choo

Celebra actrita Nicole Kidman a fost aleasa noua imagine a brand-ului de pantofi si accesorii Jimmy Choo, pentru campania din sezonul toamna-iarna 2013/2014.

Declarandu-si adimiratia pentru Nicole Kidman, Sandra Choi, nepoata fondatorului casei, aflata acum la carma recunoscutului label, doreste sa insufle din rafinamentul  si subtilitatea actritei noii campanii. Mai mult, ea considera ca Nicole reprezinta esenta brand-ului, prin “atitudine, putere, eleganta si senzualitate”.

Nicole Kidman nu este straina de lumea modei, avand deja o colaborare cu Chanel, dar si cu Omega. “Am iubit intotdeauna moda si am folosit-o adesea pentru a intra in pielea personajelor.”

Realizate de catre Mikael Jansson, fotografiile urmeaza sa apara in luna august, promitand  un vibe cinematografic ce tinteste sa contureze femeia seducatoare si puternica Jimmy Choo.

Va prezentam o pereche de sandale absolut senzationale din piele imprimata de sarpe , platforma inalta, bot decupat si inchidere cu catarama metalica. Tocul masoara 14 cm iar platforma 3 cm.

jimmy-choo-pantofi-senzationali-piele-imprimata

 

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner