Camilla Belle a optat pentru o frumoasă ie tradiţională românească

tinute-de-vedete-ie-romaneasca

Pentru deschiderea magazinului Carolina Herrera de pe Rodeo Drive, în zona exclusivistă a  Los Angeles-ului, actriţa Camilla Belle a optat pentru o frumoasă ie tradiţională românească, cusută cu altiţe albastre, la care a asortat o fustă din dantelă în aceeaşi nuanţă. Pata de culoare au fost pantofii într-o nuanţă neon, foarte la modă în această vară.

De altfel, frumuseţea portului nostru nu le-a lăsat indiferente nici pe alte vedete de la Hollywood. Consoarta lui Tom Hanks, Rita Wilson, Jennifer Garner, Kate Moss, Kourtney Kardashian, Halle Berry, Alexa Chung, Katie Holmes, Anne Hathaway sau cântăreaţa Adele – pentru apariţia ei în “Vogue” – tot la ia românească au apelat când au dorit să arate fabulos.

Cât despre designeri şi artişti, aceştia au preţuit-o dintotdeauna. Matisse a creat opere de artă pornind de la ea, apoi Yves Saint Laurent s-a inspirat din designul ei, iar, în ultimii ani, ia românească a fost văzută pe podiumuri la Jean Paul Gaultier, Tom Ford, Altuzarra sau Nicole Miller.

Camilla Belle Rough şi-a primit numele după un personaj al unei telenovele, lucru de înţeles dacă în calcul că mama ei este de origine braziliană. Bruneta focoasă cu zâmbet de drăcuşor este conştientă de frumuseţea sa dar nu mizează doar pe asta. Cu o siluetă care emană un sex appeal debordant, Belle a făcut shooting-uri pentru reviste de modă din America, Spania şi Mexic, dar s-a impus şi pe marele ecran cu rolurile sale din “Bankok Love Story”, “The Patriot” “The Ballad of Jack and Rose”, “10.000 B.C” sau “Lorelei”.

O CELEBRĂ ACTRIŢĂ a făcut SENZAŢIE la Hollywood cu o IE TRADIŢIONALĂ ROMÂNEASCĂ!
Preluat si adaptat din Libertatea.ro
Recomandare bluza tip ie TINAR >> click aici >>
bluza-ie
Recomandarea LaFemme >>  bluza tip ie  >> click aici
bluza_dama_gen_ie_din_bumbac_3012a27

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner