Bikini si costume de baie Adidas din magazinele online

Atentia la detalii si culori fac din aceste costume de baie si bikinii de firma, produse atat de cautate de catre femei.  Pe langa utilitatea lor, o femeie trebuie sa se simta sexy imbracata cu o pereche de bikini sau un costum de baie, de aceea designerii de la Nike, Ocean Pacific, Slazenger, Adidas au creat modele unice, atractive si calitative. Sports.Woomie comercializeaza haine si incaltaminte sport & casual de cea mai buna calitate direct de la producatori cum ar fi Nike, Adidas, Kappa, Puma, Fila si multi altii.

Reduceri costume de baie ADIDAS in magazinele online

Costum de baie intreg adidas Performance
Pret redus la 169 RON de la 219 RONComanda pe Answear

Reduceri costume de baie ADIDAS in magazinele online

Costum de baie intreg adidas Performance
Pret redus la 139 RON de la 179 RONComanda pe Answear

Reduceri costume de baie ADIDAS in magazinele online

Oferta completa cuprinde peste 20 000 de articole si se adreseaza atat barbatilor cat si femeilor si copiilor, iata alte cateva modele de costume de baie cu totul de la de la ADIDAS:

Reduceri costume de baie ADIDAS in magazinele online

Costum de baie de dama Adidas cu totul
Pret 165 RON,  Comanda pe Answear

Costum de baie din doua piese cu cupe diferite adidas Performance
Pret redus la 99 RON de la 149 RONComanda pe Answear

Costum de baie intreg bleumarin cu dungi adidas Performance
Pret redus la 149 RON de la 199 RONComanda pe Answear

Reduceri costume de baie ADIDAS in magazinele online

Costum de baie doua piese sport Rosa
Pret 149 RON, Comanda pe Astratex

Costumele de baie sunt elementul verii cel mai admirat de către soare. Alegerea unui costum de baie este poate cel mai important lucru atunci când mergi la bazin sau într-un concediu într-o zonă călduroasă.

Costumele de baie pot să fie unibody – într-o singură bucată sau în două piese – top și chilot. Pe sub ele nu se poate ascunde absolut nicio imperfecțiune, dar în schimb, ele pot foarte ușor să ofere o iluzie optică a perfecțiunii și a prezenței unui corp perfect.

Costumele de baie sunt cele care îți vor aminti cât de sexy și de frumoasă poți să fii. Nu pune nicio secundă la îndoială corpul tău, cu un costum de baie potrivit, acesta va arăta perfect pentru a întoarce privirile curioase ale bărbaților.

Costumele de baie dintr-o piesă sunt potrivite mai mult pentru zilele de bazin și persoanele care nu doresc să se expună atât de mult soarelui. Costumele din două piese fiind cele care scot în evidență atât bustul cât și fesele, picioarele dar și talia. Acestea sunt părțile corpului asupra cărora se atrage atenția în mod direct printr-un costum de două piese.

Top-ul unui costum de două piese este foarte ușor de combinat sau folosit pe sub haine transparente vara, lăsând astfel impresia că ești oricând pregătită pentru soare și apă.

Reduceri costume de baie ADIDAS in magazinele online

Mai multe modele de costume de baie Adidas aflate la promotie, click & shop.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner