A început numărătoarea inversă pentru Halloween. Mai sunt doar câteva zile până cea mai înfricoșătoare sărbătoare preluată de la americani își va intra în drepturi. Dacă vrei să o întâmpini așa cum se cuvine, însă nu ești dispusă să investești într-un costum ori un machiaj sofisticat, află că există o soluție mai simplă, dar la fel de interesantă: manichiura. Iată 10 modele de unghii de Halloween din care te poți inspira!

Unghii de Halloween cu păianjeni

Vrei să îți decorezi unghiile de Halloween într-un mod înfricoșător? Atunci manichiura cu păianjeni este designul spre care trebuie să îți îndrepți atenția. Fie că optezi pentru una în alb-negru, fie că alegi una cu pete de culoare, te vei remarca cu siguranță din anonimat. Important este să ai puțină îndemânare și răbdare pentru că s-ar putea ca modelul dorit să nu îți iasă din prima așa cum îți dorești.

Unghii de Halloween cu locuri bântuite

Ce ar însemna Halloween-ul fără peisaje cu locuri bântuite? Cu siguranță nu ar mai avea același farmec fără câteva modele ce șoptesc povești scoase dintr-o carte ori dintr-un film de groază. Pentru realizarea lor, dacă te hotărăști să le faci singură, poți să folosești ștampile ori să îți iei inima în dinți și să realizezi direct câteva modele sugestive. Nu trebuie să iasă designul perfect, ci doar să transmită acea idee în ton cu sărbătorea morților.

Unghii de Halloween în stil Dracula

Vampirii sunt o adevărată sursă de inspirație atunci când vine vorba de Halloween. Dacă ei sunt muze în alegerea unui costum ori în crearea unui machiaj sinistru, de ce nu ar fi buni și pentru manichiură? Inspiră-te din modelele de mai jos și transformă-ți unghiile în adevărate opere de artă cu influențe gotice. Te-ar invidia și Dracula pentru manichiura ta.

Unghii de Halloween cu dovleci

Alte elemente reprezentative pentru Halloween sunt și dovlecii. Pentru o manichiură de seară, optează neapărat pentru câteva accente glam. Cu siguranță unghiile tale vor fi vedetele serii, așa că nu va mai conta nici măcar că nu ai avut un costum elaborat. Adaugă câțiva lilieci în plan și îi vei cuceri pe toți cu imaginația ta.

Unghii de Halloween cu vrăjitoare

Alte modele de unghii de Halloween pe care le poți realiza sunt cele cu vrăjitoare. Sinistre ori amuzante, în funcție de starea ta de spirit și de outfitul pe care îl abordezi cu această ocazie, aceste design-uri îți vor oferi doza de popularitate pe care ți-o dorești în grupul de prieteni.

Fii în ton cu sărbătoarea și inspiră-te din aceste modele de unghii de Halloween. Dacă ți se par greu de realizat și nici nu ai răbdare pentru a le încerca, apelează la ajutorul unui specialist.

Surse foto: pikore.com, beautytipsntricks.com, instagram.com, nenuno.co.uk, bloglovin.com, kakinenailart.blogspot.com, lacqueredlawyer.com, missphibes.blogspot.com.ar, ideasforbeautypic.com

Tu ce model de unghii alegi pentru petrecerea de Halloween de anul acesta?

StarShinerS Blog – Your Home of Fashion – Îndrăznește să fii diferită!

Viorica Ghinea

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 29-02-2020