Cu ce platforme comode ne incaltam anul acesta?

Reduceri valabile astazi, 24-07-2017
Recomandam pentru femeile carora le place incaltamintea comoda dar cu toc si care aleg eleganta in locul tinutei sport, perechea de pantofi cu platforma Hakkodina, lejeri si usor de asortat, potriviti cu orice ocazie. Aceasta este confectionata, in partea superioara, din piele si materiale textile, combinatie de calitate  ce aduce un plus de comoditate, confort si relaxare in timpul mersului. Platforma inalta de 11 cm si design-ul elegant va ofera un aspect placut si va scot in evidenta in orice situatie. Talpa exterioara, din cauciuc, va asigura o buna aderenta asupra solului si un plus de stabilitate pe orice suprafata. Pantofii pentru femei cu platforma Hakkodina aduc un plus de eleganta si culoare in garderoba dumneavoastra!

Pret redus 299,90 RON, cumpara din magazin Zorilestore

Pantofi cu platforme PumaPlatformele Lipstick Slide Fem aduc un aer proaspat garderobei dumneavoastra. Partea superioara este fabricata din material sintetic, acesta se muleaza pe picior si ofera un plus de maleabilitate si confort in timpul mersului iar talpa exterioara, din cauciuc, asigura o aderenta excelenta asupra solului. Talpa mediana ortopedica iese in evidenta prin dungile orizontale si ofera stabilitate in timpul mersului iar talpa interioara, extra moale, mentine piciorul relaxat pe tot parcursul zilei. Logo-urile Ipanema, din partea superioara si de pe talpa interioara, confirma originalitatea si calitatea produsului. Lipstick Slide Fem, platformele de care nu va veti mai despartii!

Pret redus 99,90 RON, cumpara din magazin Zorilestore, click aici!

Papuci platforma Ipanema

-40% reducere platforme PUMA pentru femei HAKKODA SUMMER

Platformele Hakkoda Summer, create de celebrul  designer Hussein Chalayan in colaborare cu Puma, imbina  perfect  modernul si confortul. Partea superioara  este  fabricata  din 100% din piele, completata  cu un material textil, tip plasa, oferind  piciorului posibilitatea de a respira . Partea  mediana  este formata  dintr-o talpa ortopedica ascunsa, oferind  un plus de comoditate piciorului, iar partea exterioara  dispune de un design ingenios ce asigura o buna stabilitate in timpul mersului  . Logo-ul Hussein Chalayan este pozitionat discret in partea superioara  si confirma originalitatea produsului. Fiti moderna, simtiti-va confortabil, purtati  zi de zi platformele Hakkoda Summer !

Pret redus la 359 RON de la 599  RON cumpara din magazin Zorilestore, click aici!
Platforme de vara puma online la pret redus de vanzare! platforme2

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner