Cum se realizeaza impletitura coada de peste: iata cel mai simplu tutorial!

Cunoscută și sub denumirea de fishtail, împletitura coadă de pește se numără printre cele mai frumoase coafuri, așa că trebuie să înveți și tu să o realizezi ca un profesionist în domeniu. Ea este aliata ta în zilele caniculare, dar poate fi o alegere potrivită și pentru orele serii dacă o accesorizezi într-un mod glam. Învață din tutorialul următor cum să realizezi în doar câtiva pași simpli o coafură chic!


Împletitura coadă de pește: tutorial pas cu pas

Împletitura coadă de pește se menține în trend încă din sezoanele trecute, dar ea atinge apogeul în fiecare vară. Poate că pare dificil de realizat la prima vedere, însă, odată ce vei învăța pașii de bază ai coafurii, procedeul va deveni extrem de simplu. Iată ce trebuie să faci!

1. Piaptănă bine părul, după care tapează-l puțin cu ajutorul unui pieptene cu dinții deși (doar dacă ai firele subțiri și fine), după care împarte-l în două secțiuni egale, lăsându-l pe o parte a capului.

2. Ia o șuviță subțire din secțiunea din partea stângă (din dreptul urechii, de preferat de dedesubt), apoi trece-o peste restul părului în secțiunea cealaltă.

3. Acum ia o șuvită din secțiunea din spate și trece-o peste cea din față, ținând părul strâns bine, astfel încât să nu trebuiască să iei de la început pașii de realizare a coafurii.

4. Repetă acest procedeu până ajungi la vârful podoabei capilare, apoi securizează împletitura coadă de pește cu un elastic subțire, de preferat unul apropiat de nuanța părului tău.

5. La final, pentru a obține un aspect messy, trage ușor de suvițele din împletitură. Cu cât pare mai puțin studiat, cu atât va părea mai interesant look-ul tău.

Dacă vrei să adopți această coafură la o ocazie specială, accesorizează podoaba capilară cu detalii glam. Fie că optezi pentru o bentiță romantică, fie că alegi o clamă sofisticată, cu siguranță vei reuși să atragi atenția tuturor.

Încearcă și tu împletitura coadă de pește! Este mai simplu de realizat decât îți imaginezi! Tot ce trebuie să faci este să urmezi cu atenție pașii de mai sus.

impletitura-coada-de-peste-tutorial-1

 

Inspiratie din: StarShinerS Blog – Your Home of Fashion – Îndrăznește să fii diferită! Surse foto: etsy.com, moncheribridals.com, marieclaire.com

Recomandari de produse de calitate la pret avantajos pentru ingrijirea parului:

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 19-11-2019