Brand-urile de lux le vedem mereu la televizor, în reviste, bloguri de fashion și poate avem norocul să achiziționăm și noi operele de artă pe care le-au creat cei mai meri creatori de încălțăminte din lume. Ei impun trend-urile și au creat bazele încălțămintei clasice. Orice fashionistă ar trebui să îi cunoască; iată topul celor mai cunoscute brand-uri de încălțăminte de lux în ordinea popularității lor în anul 2014:

  1. Jimmy Choo – foarte cunoscut, brand-ul a fost lansat la mijlocul anilor 1980, în Londra.
  2. Christian Louboutin – pantofii lui se diferențiază de restul prin talpa roșu electric care a devenit semnătura colecțiilor de lux. De asemenea, Louboutin a creat pantofii cu toc extrem de înalt.
  3. Manolo Blahnik – pantofii săi stiletto au fost creați în anii 1970 și au introdus un trend total nou și mai feminin pentru acea perioadă.
  4. Louis Vuitton – este un brand de lux extrem de cunoscut datorită designului elegant, rafinat și clasic.
  5. Walter Steiger – acest designer este cunoscut pentru încălțămintea sa extrem de inovatoare și creativă care a schimbat industria. Marca este prezentă încă din 1932 și casa de modă a lucrat cu cele mai faimoase nume din lumea fashion-ului.
  6. Alexander McQueen – look-ul său combină încălțămintea clasică a secolului al 16-lea cu elementele moderne de astăzi. McQueen este cunoscut pentru modelele sale de pantofi edgy și supercreative.
  7. Brian Atwood – brand-ul este caracterizat printr-o încălțăminte care avantajează piciorul unei femei prin toc sau platformă înaltă. Colecția de cizme, bocanci și botine este, de asemenea, la foarte mare căutare.
  8. Stuart Weitzman – trademark-ul companiei este utilizarea de materiale speciale care nu sunt asociate, de obicei, cu confecția de încălțăminte și pantofii lui sunt unici și foarte eleganți.
  9. Miu Miu – numele este de fapt porecla CEO, Miuccia Prada, care a reușit să transforme acești pantofi într-o încălțăminte tinerească și interesantă pe care toate vedetele o vor.
  10. Gucci – este un clasic în ceea ce privește încălțămintea care are clienți extrem de fideli și un nume răsunător.

Tu ce creator de moda ai vrea sa-ti confectioneze cei mai fabulosi pantofi de dama?

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 14-07-2020