Hello Kitty a devenit în ultimii 40 de ani un adevărat fenomen în rândul jucăriilor și al hainelor pentru copii și adulți.

Simpatica pisicuță a fost produsă de compania japoneză Sanrio și a fost creată de către Ikuko Shimizu, care a lansat în 1974 o poșetă din vinil imprimată cu animalul cu fundiță.

La 40 de ani de când mii de persoane colecționează produse cu celebrul personaj, antropologul Christine R. Yano uimește cu declarația sa, după ce a studiat timp de mai mulți ani fenomenul „Hello Kitty”.

Yano a fost persoana ideală pentru a ajuta la expoziția despre Hello Kitty, desfășurată la Muzeul Național American Japonez, pentru a marca 40 de ani de la crearea personajului.

După ce antropologul a strâns piesele care vor apărea la expoziție, ea a cerut aprobarea de la Sanrio, din Japonia. Deși reprezentanții  companiei au fost mulțumiți de munca depusă de Yano, un amănunt din ce a scris aceasta le-a atras atenția și au ținut să o corecteze printr-un mesaj, în care să-i spună și alte amănunte pe care mulți dintre cei care poartă imprimeurile cu acest personaj nu le cunosc:

„Am fost corectată foarte ferm. Că Hello Kitty nu este o pisică. Ea este un personaj animat. Hello Kitty este o fetiță, este o prietenă. Dar ea nu este o pisicuță. Ea nu a mers niciodată în patru labe, ci merge și stă ca o creatură cu două picioare.

Hello kitty nu e o pisicuta, e o fetita!

Ea are și un animal de companie al ei, numit Charmmy Kitty. Hello Kitty a fost creată cu o poveste de viață, iar numele ei întreg este Kitty White, este în zodia Scorpion și adoră plăcinta cu mere. Mai are și o soră geamănă. Hello Kitty a emigrat în anii 1970, când japonezii erau încântați de Marea Britanie și voiau să se stabilească acolo”, a declarat Christine Yano că a fost corectată de către Sanrio, informează people.com

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 17-02-2020