Culoarea aleasă pentru primăvara anului 2014 este Orhidea radioasă

Reduceri valabile astazi, 24-07-2017
Culoarea se numeşte de fapt Radiant Orchid (Orhidee radioasă)- numele oficial fiind PANTONE 18-3224 – şi este o nuanţă de mov – roz pe care sper sa o vedem cat mai mult pe strada anul acesta si sa ne bucure privirea!
Este o armonie încântătoare de tonuri fuchsia, mov şi roz. Radiant Orchid inspiră încrederă şi emană bucurie, dragoste şi sănătate. Este un mov captivant, care te atrage prin şarmul său”, a explicat Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute.

orhidee-radianta

Tonurile roze ale culorii Radiant Orchid radiază pe piele, producând o strălucire sănătoasă când este purtată atât de bărbaţi, cât şi de femei, mai spune Pantone. Culoarea a fost deja folosită din plin la prezentările de modă pentru anul 2014 şi a apărut deja şi pe covoarele roşii.
Această culoare este seducătoare atunci când este combinată cu roşu şi se potriveşte de minune cu movul levănţică, mov sau roz. Este o culoare perfectă pentru oja de unghii.
În ceea ce priveşte designul interior, culoarea Radiant Orchid poate fi folosită pentru vopseluri şi decoraţiuni în combinaţie cu verdele olive şi verdele foarte închis sau turcoaz, aqua sau galben deschis.
Atunci când aveţi o casă decorată în culori neutre precum gri, beige sau maroniu, Radiant Orchid înveseleşte instantaneu atmosfera.

pantone radiant orchid2-Optimized

“Dress with less” recomanda sandalele marca JIMMY CHOO din piele de sarpe din outlet FashionVictim deoarece sunt in ton cu  preferintele de culori de anul acesta si ne vor incanta privirile dar la un pret muuult mai mic, cu -70% reducereProfita si tu acum si comanda online aici!

Fashionvictim are pana la -80% reducere la marci de renume precum Jimmy Choo, Armani, D& G in outlet

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner