Tenisii de firma, cum putem sa stim daca sunt originali sau fake?

tenisi-converse1

Tenisii Converse sunt printre preferintele mele in materie de incaltaminte. Ii iubesc pentru ca sunt mereu pe fuga si am nevoie de solutii rapide de creare a tinutei si pentru ca sunt comozi, rezistenti si ii pot combina aproape la orice: jeans, fusta, rochie!

tenisi-converse2

Si pentru ca am tinut neaparat sa imi cumpar  tenisi Converse originali am cautat foarte multe informatii pe internet. Cum putem stii daca sunt originali sau nu? Priveste cu atentie detaliile acestor tenisi din poza de mai jos.

Sunt cateva lucruri obligatorii la o pereche de tenisi Converse originali: sa aiba neaparat pe limba foarte clar logo-ul Converse-All Star, dunga de pe lateralul talpii trebuie sa fie perfect dreapta si clara pe toata suprafata. Pretul foarte mic in comparatie cu o pereche obisnuita din magazin poate sa fie de asemenea un semnal de alarma ca sunt fake-uri! Adica, daca in mod normal o pereche de Conversi costa in medie intre 180-200 lei (la reducere) si 250-350 lei, daca ii vezi intr-un magazin oarecare cu 100-120 lei e clar ca sunt fake-uri si trebuie sa stai departe de ei! De asemenea, in partea din spate adica la calcai, pe talpa trebuie sa apara iar logoul Converse-All Star la fel de clar!

tenisi-converse3

Am cautat pe la toate magazinele din Bucuresti si poti sa gasesti tenisi originali Converse in toate magazinele Otter, Office, Humanic si probabil si la altele dar doar pe acestea le-am studiat indeaproape.  Afi Palace Cotroceni, Promenada, Galeriile comerciale din Baneasa, Plaza au reprezentante de la magazinele de mai sus.

Concluzie: fake-urile folosesc materiale mult mai slabe calitativ si de aceea sunt ieftini iar durata de viata a lor este mult mai mica! Gandeste-te cum este mai bine pentru tine: sa iti iei o pereche de tenisi originali Converse sau alt brand pe care sa o porti cateva sezoane cel putin sau sa iti iei mai multe perechi fake-uri care in timp iti afecteaza si picioarele si chiar mersul datorita calitatii lor foarte slabe?

tenisi-converse4

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 29-03-2020