Orice femeie își dorește să aibă sâni frumoși până la o vârstă înaintată, având în vedere că schimbările care se întâmplă de-a lungul vieții în corpul nostru îi afectează destul de mult, conducând la pierderea tonusului. Dietele drastice, fumatul, expunerea neprotejată la soare, dormitul pe burtă, cărarea unor greutăți mari, purtarea unui sutien nepotrivit și alăptarea sunt factorii cei ma importanți atunci când vine vorba despre lăsarea sânilor. Evită-i pe cât posibil și urmează și trucurile de mai jos pentru te putea bucura de un decolteu frumos cât mai mult timp.

sani

 8 sfaturi pentru sâni frumoși

1. Nu te spăla cu produse care usucă pielea. Săpunurile și anumite geluri de duș tind să usuce pielea, așa că este indicat să le eviți pe viitor pentru a avea nu doar sâni frumoși, ci și o piele demnă de invidiat. În schimb, poți să folosești ulei de baie (un produs special pentru spălarea pielii) iar, după ce te speli, aplică ulei de măsline, ulei de cocos ori unturi pentru piele (shea sau de cacao).

2. Masează sânii după fiecare baie. Masajul cu ulei este un ritual beauty care nu trebuie să îți lipsească din îngrijirea sânilor. Realizează mișcări circulare, cât mai blânde, pentru a nu agresa sânii. Faptul că îi masezi periodic te va ajuta să îi menții fermi cât mai mult timp. În plus, masajul este ideal și pentru a le oferi volum, astfel că te vei putea bucura de un decolteu generos urmând acest truc simplu.

3. Spală-te cu apă rece pe sâni. Probabil ai mai auzit până acum că apa fierbinte usucă pielea, fiind considerată un factor care conduce la îmbătrânirea prematură. De aceea, este indicat să eviți dușurile fierbinți. Deși pentru frumusețea pielii sunt indicate dușurile scoțiene, adică alternarea jetului de apă caldă cu cel de apă rece, totuși, dacă nu suporți aceste schimbări de temperatură pe tot corpul, aplică metoda doar pe sâni.

4. Aplică măști pentru fermitate. Nu subestima ingredientele naturiste care promit să mențină pielea suplă și frumoasă. Poți să obții rezultate bune cu ajutorul următoarelor rețete. Prima implică mărunțirea a două banane și aplicarea compoziției pe sâni, iar a doua este formată din fulgi de ovăz și lapte bătut. Tot ce trebuie să faci este să combini cele două ingrediente și să aplici masca pe piept, apoi să o îndepărtezi după 15 minute cu apă. La final, aplică și o loțiune pentru fermitate ca sa obții rezultate cât mai bune.

5. Realizează frecvent exerciții pentru piept. Mișcarea fizică este esențială pentru menținerea unor sâni frumoși. Lucrarea mușhilor din această zonă va favoriza nu doar tonifirea pielii, ci și mărirea naturală a decolteului, așa că nu ai nimic de pierdut dacă efectuezi de cel puțin 2-3 ori pe săptămână exerciții pentru sâni.

6. Practică înotul.  Această activitatea îți poate fi de un real ajutor în menținerea fermității. Mai mult de atât, silueta ta va avea doar de câștigat, luând în considerare că nu vei mai fi nevoită să lupți fără izbândă împotriva kilogramelor în plus. De altfel, chiar ai putea să profiți de ocazie să să faci și să efectuezi gimnastică în apă.

7. Stai dreaptă. Poziția corpului este foarte importantă nu doar pentru sănătatea coloanei, ci și pentru aspectul sânilor. Așadar, trage umerii în spate, ține abdomenul ușor încordat și spatele drept. Astfel sânii tăi vor arăta mai fermi și chiar mai mari.

8. Nu te expune la soare fără protecție și evită solarul. Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că atât soarele, cât și solarul conduc la îmbătrânirea pielii, astfel că este mai bine să nu exagerezi cu expunerea.

Un simbol al feminității și al seducției, sânii devin de multe ori un motiv de nemulțumire pentru multe femei, însă, cu o îngrijire adecvată, îi poți menține fermi fără probleme. Aceste sfaturi te vor ajuta să ai sâni frumoși până la o vârstă înaintată, astfel că nu ar trebui să excluzi niciunul din lista ta de îngrijire a decolteului.

Câteva exercitii simple si eficiente pentru sâni

Îti poti îmbunatati tonusul si aspectul sânilor, practicând acasa urmatoarele exercitii, câte 10 minute pe zi. Atentie! Pentru a obtine rezultate satisfacatoare, trebuie sa efectuezi exercitiile zilnic si sa îti supraveghezi alimentatia.

Exercitiul 1

Obiective:

Întinde si tonifiaza zonele laterale ale pieptului.
Întareste musculatura partii superioare a spatelui.
Confera suplete umerilor.
Cum procedezi:

Din pozitia stând, îndoaie si departeaza picioarele. Talpile sunt paralele între ele. Îndreapta spatele.
Ridica bratele la orizontala, paralel cu solul. Strânge pumnii.
Din aceasta pozitie, nu trebuie decât sa faci mici miscari de extindere a bratelor spre spate.
Picioarele trebuie sa ramâna imobile; nu îndoi bratele. Inspira readucând bratele înainte; expira când bratele sunt duse cât mai în spate posibil.

exercitiu-1

Repetari minime: 20 de repetari

Exercitiul 2

Obiective:

Confera amplitudine cutiei toracice.
Întinde si tonifica partea superioara a pieptului.
Modeleaza si confera suplete umerilor si omoplatilor.
Cum procedezi:

Din pozitia stând, îndoaie si departeaza picioarele. Talpile trebuie sa fie paralele între ele. Îndreapta spatele.
Întinde în fata bratele îndoite si încricisaza-ti degetele, tinând palmele spre tine. Daca poti, ridica umerii si mentine-i astfel pe toata durata exercitiului.
Din aceasta pozitie, ridica bratele de la orizontala la verticala.
Restul corpului trebuie sa ramâna imobil.

exercitiu-2
Repetari minime: 20 de ridicari

Exercitiul 3

Obiective:

Solicita în profunzime majoritatea muschilor pectorali, restructurându-i.
Confera suplete umerilor si partii superioare a spatelui.
Reda un aspect frumos rotunjit decolteului.
Cum procedezi:

Din pozitia stând, îndoaie si departeaza picioarele. Talpile trebuie sa fie paralele între ele.
Spatele trebuie sa ramâna cât mai drept posibil pe toata durata exercitiului. Ridica bratele la orizontala, paralel cu solul, si ridica antebratele în unghi drept.
Pentru o eficacitate maxima: tine tot timpul umerii ridicati.
În aceasta pozitie, apropie si departeaza bratele. Antebratele trebuie sa se atinga pe toata lungimea lor, iar capul trebuie mentinut drept, pentru a nu curba spatele.

exercitiu-3
Repetari minime: 20 de repetari

Exercitiul 4

Obiectiv: Tonifierea în profunzime a muschilor pectorali si bombarea usoara a decolteului.

Cum procedezi:

Din pozitia stând, îndoaie si departeaza picioarele. Talpile trebuie sa fie paralele între ele.
Preseaza palmele una pe cealalta în fata pieptului, contractându-ti pectoralii (minimum 5 secunde). Lipeste, daca poti, degetele mari de torace.
Degetele trebuie sa fie întinse si apropiate unele de altele. Nu dezlipi palmele una de cealalta.
Poti efectua acest exercitiu si asezata pe un scaun sau “turceste”, de pilda.
Inspira decontractând muschii. Expira cât mai lung posibil, când îi contractezi.

exercitiu-4
Repetari minime: 10 repetari

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-06-2020