Vrei să scapi de câteva kilograme nedorite care îți amenință frumusețea siluetei, însă nu ești adepta sălilor de fitness sau nu ai prea mult timp liber pentru a începe un program de slăbit. Nu te descuraja pentru că există și alte soluții care te pot ajuta să te menții în formă. Iată care sunt cele mai bune ceaiuri de slăbit!

4.Ceaiul de mentă luptă împotriva kilogramelor nedorite

Un remediu aromat și fresh, menta este unul dintre cele mai bune ceaiuri de slăbit, fiind ideală pentru zilele de vară când vrei să pierzi rapid câteva kilograme. Un studiu publicat în Journal of Neurological and Orthopaedic Medicine a scos la iveală faptul că participanții care au consumat 2-3 căni din acest ceai pe zi au slăbit până la 3-4 kilograme pe lună. Un motiv suficient de bun pentru a introduce acest ceai în dieta ta.

menta-maceta

3.Ceaiul alb, printre cele mai bune ceaiuri de slăbit

Printre cele mai bune ceaiuri de slăbit se numără și ceaiul alb. Bogat în antioxidanți, el nu numai că te ajută să elimini kilogramele nedorite, dar previne și formarea altor depozite de grăsime. Această licoare naturală minunată te încarcă cu energie, îți tonifiază pielea, elimină lichidul acumulat în exces în organism și ține la distanță necruțătoarea celulită. Vei beneficia de avantajele lui dacă îl consumi zilnic timp de o lună.
artaceaiului.ro

2.Ceaiul verde, remediul bun la toate

Recunoscut în întreaga lume pentru proprietățile lui extraordinare, ceaiul verde se numără printre cele mai bune ceaiuri de slăbit. El te încarcă cu energie, îmbunătățește digestia, detoxifiază organismul, combate depozitele de grăsime, în special pe cele din zona abdomenului, și luptă împotriva celulitei, îmbunătățind vizibil condiția pielii. Începe ziua cu o cană de ceai verde, apoi dacă dorești, mai bea una până în ora 17:00. Nu îl consuma seara pentru că îți poate afecta calitatea somnului.

ceai verde

1. Rooibos, cel mai eficient ceai de slăbit

Cercetătorii au descoperit că o substanță din compoziția ceaiului rooibos – aspalathin (un antioxidant puternic), reduce stresul din organism, ceea ce este foarte important, avand in vedere că este unul dintre factorii care conduc spre acumularea kilogramelor în plus. Mai mult de atât, el reglează metabolismul, astfel că arde caloriile consumate ca prin minune. Consumă-l în fiecare zi și colăceii din jurul abdomenului nu vor mai reprezenta un complex pentru tine.
Introdu în dieta ta aceste ceaiuri pentru slăbit și rezultatele dorite nu vor întârzia să apară. Apelează la ajutorul lor cât mai curând pentru ca silueta să fie pegătită așa cum se cuvine pentru sezonul estival.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

StarShinerS Blog – Your Home of Fashion – Îndrăznește să fii diferită!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 12-11-2019