Cele mai bune remedii pentru păr strălucitor și des

Podoaba ta capilară și-a pierdut strălucirea și ți se pare că este din ce în ce mai rară? Încearcă să depistezi cauzele care au condus la acestă situație. Principalii factori care afectează frumusețea părului și a scalpului sunt: alimentația dezechilibrată, lipsa somnului, folosirea în exces a plăcii și a ondulatorului, iar pe timp de vară se adaugă și expunerea pe timp îndelungat la plajă și clorul din piscine. Însă vestea bună este că poți obține un păr strălucitor cu ajutorul ingredientelor naturiste. Iată care sunt cele mai bune măști pentru podoaba capilară și cum poți profita de toate beneficiile lor!

4 tratamente pentru păr strălucitor și des

Tratament pentru păr gras

Ingrediente: un sfert de cană de oțet de mere, coaja rasă de la o lămâie, 1-2 litri de apă (în funcție de lungimea părului).

După ce te-ai spălat pe cap, limpezește părul cu o soluție în care ai pus oțet de mere și coajă de lămâie rasă grosier.

Oțetul de mere va curăța părul de reziduurile formate de produsele de styling, va îndepărta mătreața, echilibrând pH-ul de la nivelul scalpului și stimulând creșterea firelor, în timp ce coaja de lămâie va oferi o aromă deosebită. Apelează la acest tratament pentru păr strălucitor o dată sau de două ori pe săptămână.

Mască pentru păr uscat

Ingrediente: 3 linguri de ulei de măsline, 1-2 ouă (în funcție de lungimea părului).

Combină cele două ingrediente într-un bol, după care adaugă pasta obținută pe păr și las-o să acționeze timp de 20 de minute. Spală-te bine la final, însă nu cu apă fierbinte, altfel oul va fi mai greu de îndepărtat.
Uleiul de măsline va hidrata podoaba ta capilară, iar oul va promova creșterea ei datorită proteinelor din compoziție.

Tratament pentru scalp sensibil și păr subțire

Ingrediente: o jumătate de banană, două linguri de miere, câteva picături de ulei de migdale.

Combină toate ingredientele și amestecă compoziția până obții o pastă omogenă. Masează tratamentul naturist la rădăcina firelor de păr, apoi întinde-l și pe lungimea lor. Lasă-l să își facă efectul timp de 20 de minute, după care spală-te ca de obicei.
Toate ingredientele sunt recunoscute pentru faptul că hidratează podoaba capilară, previn electrizarea ei și tratează afecțiunile pielii capului.

Mască pentru toate tipurile de păr

Ingrediente: un avocado, o lingură de miere.

Amestecă cele două remedii naturiste, după care aplică masca pentru păr strălucitor și las-o să acționeze timp de 20 de minute. Îndepărteaz-o cu apă caldă, nu fierbinte, apoi limpezește podoaba capilară cu apă rece (pe lungime, nu la rădăcină). Aplică acest tratament de 1-2 ori pe săptămână.

Bogat în vitamine și minerale, avocado poate fi folosit cu succes într-o mască cu proprietăți hrănitoare. Mierea oferă luciu și ține la distanță afecțiunile care pot să afecteze scalpul. Aspectul podoabei capilare se va îmbunătăți încă de la primele aplicări.

Include în ritualul de îngrijire a podoabei capilare unul dintre aceste tratamente și vei avea doar de câșigat. Părul tău va deveni strălucitor, mătăsos și mai bogat. Este indicat să le aplici de 1-2 ori pe săptămână pentru rezultate cât mai bune.

StarShinerS Blog – Your Home of Fashion – Îndrăznește să fii diferită!

Viorica Ghinea

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 19-03-2019