Cuvantul UGG vine de la cuvantul “ugly”=”urat”. Mai mult confortabile decât aspectuoase cizmele tip Ugg au devenit un trademark al comodității și al activităților de timp liber.  ’Cele mai în vogă cizme ale ultimului deceniu‘  au apărut în 1800 în Australia și erau, inițial, fabricate din piele de oaie.

Datorită proprietăților de menținere a căldurii au început să fie purtate, după 1900, și de soldați, în special de cei din Forțele Aeriene deoarece pe atunci avioanele de luptă nu erau încă bine încălzite iar aceste cizme îi protejau de temperaturile foarte scăzute întâlnite la altitudini mari.Ugg-urile au fost făcute cunoscute publicului larg în anii ’90 prin staruri precum Pamela Anderson, Oprah sau Britney Spears și, astfel, confortul a ajuns să fie sinonim cu moda.În prezent, pe lângă modelul tradițional, de culoare maronie, pot fi găsite diverse alte modele: cu aplicații sau îmbrăcate în materiale textile sau cu texturi diferite, fără a se lua însa accentul de pe forma lor caracteristică sau de pe comoditate. Unii creatori au lansat chiar și modele pentru nuntă – de culoare albă sau cu paiete!Iata cele mai importante diferente intre cizmele UGG fake-uri:

Cizmele UGG originale sunt fabricate în China la fel ca cele fake, dar ele sunt complet diferite ca materiale și culori.
1. Atentie la nuanța. Fake-urile sunt întotdeauna prea închise la culoare, prea ușoare, prea roșii sau prea gri, comparativ cu cele reale.

2. Eticheta din partea din spate este perfectă la cizmele UGG originaleCele fake-uri au eticheta mereu cu imperfecțiuni. În acest caz, “R” de la marcă inregistrată este prea departe de simbolul UGG. De asemenea, logo-ul este destul de sters.

3. Cizmele originale UGG au o formă bună și sunt mai strânse în jurul gleznelor. Cizmele UGG fake sunt mai largi.

4. Cizmele UGG fake, contrafăcute au o etichetă țesuta in interior. Cizmele UGG originale au o etichetă tipărită.

5. Cizmele UGG originale au blana de oaie interior. Când pui mâna pe blana este foarte moale si un pic ondulata. Parul nu reflectă lumina. Pielea exterioara este foarte moale. Cele false au blana sintetică și netedă. Aspectul este destul de lucios deoarece acestea sunt artificiale. Când atingeți pielea este destul de dură față de cele originale.

6. Talpa cizmelor UGG originale are un “soare” mare si un logo in centru in care scrie “UGG Australia”. Cizmele UGG fake nu au logo sau au un desen diferit de cel din poza de mai jos.  Uneori chiar daca seamană foarte bine cu desenul de mai jos nu inseamnă si că cizmele UGG sunt originale.

cizme-ugg-originale

7. Cizmele UGG originale nu au nici un fel de sac în interiorul cutiei. Acesta sunt prezente doar in cutiile de cizme UGG fake.

In Romania poti cumpara online cizme UGG originale din magaziele AnswearZoot din punctul meu de vedere o pereche de cizme UGG-uri trebuie sa fie nelipsita din garderoba noastră, mai ales la temperaturi de -20 de grade Celsius! Eu am deja 2 modele de UGGuri cumpărate cu 2 ani în urmă, o pereche de piele impermeabila și una neimpermeabila și le am și acum în cea mai bună stare! Pot să spun că le iubesc în această perioadă și bineînțeles, ambele sunt cumpărate la superpreturi în perioada de smart shopping.

Fetita ta va fi sigur incantata de unul din modelele de cizme de mai jos, care este modelul care iți place cel mai mult? Daca vrei doar modele de UGG-uri originale din Australia pentru tine sau fetita ta, iti recomandam un magazin recunoscut pentru brandurile de calitate pe care le comercializeaza, pentru toata colectia de UGG-uri disponibile

Reduceri ugg-uri originale Australia

In Romania poti cumpara online cizme UGG originale din magaziele AnswearZoot din punctul meu de vedere o pereche de cizme UGG-uri trebuie sa fie nelipsita din garderoba noastră, mai ales la temperaturi de -20 de grade Celsius!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 25-09-2018