Trend-urile toamnei au fost deja decise de marii creatori ai modei și cele mai trendy perechi de cizme, pantofi, balerini, sneakers de damă și bocanci au coborât de pe podiumuri direct în magazine și noi în garderobă. Uite care sunt principalele trend-uri pentru toamna aceasta când vine vorba de încălțămintea de damă:

Talpă groasă zimțată – Acest tip de talpă trece de la sandalele verii la botinele de toamnă. Optează cu încredere pentru  talpă și toc gros zimțat pentru un look îndrăzneț și … practic.

sneakers-zimti

Sneakers, sneakers, sneakers – Acum sunt mai populari ca oricând. Toată lumea îi vrea. Avem modele mai noi și mai creative pentru toate fetele pasionate de modă.

TOp vanzari - sneakers !

Alge sa fii mereu fericita si plina de culoare!

Cizme peste genunchi – După ce au fost în tendințe în ultimii 2-3 ani, cizmele lungi își fac o revenire fabuloasă în acest sezon. Poartă-le cu rochii de toamnă cu mânecă lungă, sau poate o cămașă și o fustă conică. Vei arăta elegant și rafinat. La fel de bine le poti purta cu jeans

cizme-peste-genunchi

Print-uri – Cât mai nebune, cu atât mai bune. Toamna 2014 este plină de încălțăminte cu personalitate exprimată prin print-uri bold – animal print, snake skin, flower print, forme geometrice, dungi și imagini.

sneakers toamna animal print leopard

pantofi-print

Poarta mereu vara cu tine intr-o pereche fabuloasa de pantofi. Simte-te libera si invaluie-te intr-o multitudine de culori fermecatoare. Combina-i cu personalitatea ta deschisa si distractiva!

Decupaje – Dacă am avut decupaje în încălțămintea de primăvară, de ce nu am continua acest trend și toamna? Alege botine și bocanci cu porțiuni decupate în zona gleznei. Arată foarte bine cu fustă și ciorapi și sunt foarte punk-feminine.

Color block – Toamna nu avem neapărat color block creat cu culori foarte puternice dar încă este la modă vârful în altă culoare, sau poate și alt material decât restul încălțămintei. Se poartă încălțăminte în tonuri degrade și combinații inedite de nuanțe neutre.

Influențe masculine – Poate cea mai importantă dintre trend-uri, toamna aceasta, stiliștii ne recomandă să purtăm pantofi Oxford, espadrile, loafers și pantofi cu tendințe masculine: culori închise, vârf ușor pătrat, toc gros, forme specifice masculine.

Tu ce trend vei adopta în acest sezon? Click aici sa vezi toate modele nostre!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 14-07-2020