Magazinul online Walkin are reduceri online la cateva superbe modele de cizme comode de dama din piele naturala, cu toc jos si fermor lateral. Nu rata promotii de pana la -70 % la incaltaminte de Halloween, BlackFriday, Craciun. Transportul este GRATUIT la cumparaturi de minim 199 lei  asa ca te invitam sa iti rasfeti picioarele cu o superba pereche de cizme de piele matlasata de culoare neagra, foarte comode dar elegante, cu toc jos de doar 4 centimetri.

Cizme dama negre Inka din piele naturala, matlasata

Cizme de iarna realizate din piele naturala. Exteriorul cizmelor este din piele naturala mata, iar interiorul este usor imblanit. Inaltimea cizmei este de 27,5 centimetri, iar cea a tocului este de 4 centimetri. Circumferinta modelului fotografiat (marimea 36) este 34 centimetri. Produsul este realizat in Romania.

Pret redus la 359.9 lei de la 409.9 lei
Comanda online in magazinul WalkIN, click aici

reduceri cizme piele matlasata

Cizme dama maro Kristina din piele naturala cu fermoare pe ambele parti

Cizme de iarna pentru doamne si domnisoare, realizate din piele naturala, cu fermoare pe ambele parti. Exteriorul cizmelor este din piele mata. Inaltimea cizmei este de 35 centimetri, iar cea a tocului este de 5 centimetri. Circumferinta modelului fotografiat (marimea 36) este de 36 centimetri. Produsul este fabricat in Romania.

Pret redus la 479.9 lei de la 529.9 lei
Comanda online in magazinul WalkIN, click aici
!

reduceri cizme piele de dama cu toc jos

Cizme de iarna dama negre Akaba din piele naturala

Cizme de dama,un model foarte simplu dar elegant realizat din piele naturala. Exteriorul cizmelor este din piele naturala mata, iar interiorul este imblanit. Inaltimea cizmei este de 33,5 centimetri, iar tocul masoara 3,5 centimetri. Circumferinta cizmei fotografiate (marimea 35) este de 36 centimetri. Produsul este fabricat in Romania.

Pret redus la 379.9 lei de la 429.9 lei
Comanda online in magazinul WalkIN, click aici
!

Reduceri cizme de piele naturala de dama!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 04-12-2020