Se apropie perioada noastră preferată din an. Orașul se umple de decorațiuni, oameni în paltoane, mirosuri de scorțișoară și luminițe colorate. Mai mult, magazinele dau pe afară de obiecte care pot deveni foarte ușor un cadou perfect pentru o persoană dragă. Și ce cadou poate aprecia cel mai mult o femeie decât o pereche de încălțăminte de damă?

Chiar dacă dăruitul reprezintă întreaga filosofie a Crăciunului, nu uita să te pui și pe tine câteodată în prim plan, cel puțin de sărbători. Ce zici dacă în acest an îți faci singură un cadou fabulos, ceva care îți va acorda mai multă încredere în tine și care îți va purta noroc în anul ce vine? Ai fost cuminte tot anul și meriți o pereche de botine Glamour absolut superbe, pe argintiu sau auriu. Moș StandardShoes te ajută și îți oferă cele mai cool și trendy modele de cizme, sneakers, UGG și ghete. Nici măcar nu trebuie să depui efort pentru acest cadou pentru că poți comanda prin telefon sau direct de pe site-ul Standard Shoes, în doi pași.

StandardShoes  are super reduceri în preajma sărbătorilor, înnoieste stocul în permanență și au introdus încălțăminte de bărbați – ghete de iarnă. StandardShoes  nu așteapta până de Ajun ci îți va aduce pachetul cât mai repede pe săniile rapide cu roți, dar entuziasmul va fi tot același. Deci cutiile de sub bradul de anul acesta vor fi pline de încălțăminte pentru toată familia, pentru toate gusturile și vârstele. Fie că vrei să te răsplătești cu încălțămintea care îți place sau să oferi un cadou drăguț unei persoane dragi, elfii StandardShoes îți stau la dispoziție.

Tu ce cadou vrei de Crăciun?

Si pentru ca tu sa stralucesti in cea mai spectaculoasa seara din an ne-am gandit ca pantofii Glamour din magazinul Standard-shoes ar putea fi alegerea cea mai potrivita! Tu ce parere ai, argintiu sau auriu, ce se potriveste cel mai bine cu petrecere ta? Vezi intreaga colectie Noua pentru Ea, click aici!

Pantofi Glamour argintiu cu toc 13-15 cm

Pret redus la 59 lei de la 89 lei

Comanda online in magazinul Standard-Shoes, click aici!

pantofi-glamour-argintiu

 

Pantofi Glamour auriu cu toc 13-15 cm

Pret redus la 59 lei de la 89 lei

Comanda online in magazinul Standard-Shoes, click aici!

pantofi-glamour2

Vezi toata

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 26-01-2020