fashiondays.ro

Istoria UGG Australia își are originile la începutul anilor 70, când au fost inventate de un surfer australian Shane Stedman. Acesta a conceput acest model de cizme pentru a își încălzi picioarele după timpul petrecut la surfing în apele înghețate ale Australiei. Acestea au fost acceptate și purtate atât pe plajă cât și pe stradă și au creat în scurt un fenomen ce a dus la apariția unui trend, care să pună bazele unui brand de fashion: UGG Australia.
Pe lângă gradul sporit de confort și nota cool dată outfit-urilor, cizmele UGG au principalul atu pielea utilizată în realizarea acestora, care permite circulația aerului, menține piciorul uscat și are rolul de a păstra temperatura piciorului foarte aproape de temperatura corporală indiferent de condițiile din mediul exterior.

In cazul in care o pereche de cizme UGG Australia din piele are un preț foarte scăzut, cel mai probabil nu este originală. Iata cele mai importante diferențe dintre cizmele UGG originale și cizmele UGG fake-uri:

cizme-ugg-originale3 

1. Cizme UGG originale sunt fabricate în China la fel ca cele fake, dar ele sunt complet diferite ca materiale și culori.
Atentie la nuanța.
Fake-urile sunt întotdeauna prea închise la culoare, prea ușoare, prea roșii sau prea gri, comparativ cu cele reale.

cizme-ugg-grena

2. Eticheta din partea din spate este perfectă la cizmele UGG originale. Cele fake-uri au eticheta mereu cu imperfecțiuni. În acest caz, “R” de la marcă inregistrată este prea departe de simbolul UGG. De asemenea, logo-ul este destul de sters.

cizme-ugg-originale2

3. Cizmele originale UGG au o formă bună și sunt mai strânse în jurul gleznelor. Cizmele UGG fakesunt mai largi.

4. Cizmele UGG fake, contrafăcute au o etichetă țesuta in interior. Cizmele UGG originale au o etichetă tipărită.

5. Cizmele UGG originale au blana de oaie interior. Când pui mâna pe blana este foarte moale si un pic ondulata. Parul nu reflectă lumina. Pielea exterioara este foarte moale. Cele false au blana sintetică și netedă. Aspectul este destul de lucios deoarece acestea sunt artificiale. Când atingeți pielea este destul de dură față de cele originale.

6. Talpa cizmelor UGG originale are un “soare” mare si un logo in centru in care scrie “UGG Australia”. Cizmele UGG fake nu au logo sau au un desen diferit de cel din poza de mai jos.  Uneori chiar daca seamană foarte bine cu desenul de mai jos nu inseamnă si că cizmele UGG sunt originale.

cizme-ugg-originale

7. Cizmele UGG originale nu au nici un fel de sac în interiorul cutiei. Acesta sunt prezente doar in cutiile de cizme UGG fake.

In Romania găsești online cizme UGG originale in magazinul Answear, eu îți recomand să cumperi în perioada reducerilor pentru a plăti un preț mai mic pe aceeași calitate … din punctul meu de vedere o pereche de cizme UGG-uri imblănite este de nelipsit din garderoba noastră, mai ales la temperaturi de -20 de grade Celsius! Eu am deja 2 modele de UGGuri cumpărate cu 2 ani în urmă, o pereche de piele impermeabile și una neimpermeabile și le am și acum în cea mai bună stare! Pot să spun că le iubesc în această perioadă și bineînțeles, ambele sunt cumpărate la superpreturi în perioada de smart shopping a reducerilor !

În această perioadă trebuie să profitați să cumpărați articole de valoare mai mare de care ai nevoie in garderobă (gen cizme, bocanci, paltoane, ceasuri, parfumuri, etc). Tu ce ți-ai cumpăra acum in perioada reducerilor?

Cizme tip UGG piele naturala la pretul redus 99 RON gasesti in magazinul MeiMei, click aici

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 16-04-2021