born2be.com.ro/%20

Modlet nu este pregatit sa renunte la cizme, chiar daca vorbim despre sezonul de vara! Tendintele anului claseaza cizmele in top perechilor de incaltaminte adresate damelor moderne, tocmai de aceea in magazinul online veti descoperi zeci de modele ieftine, in tonuri elegante pentru tinutele feminine ale momentului!

Definite prin perforatii, materiale crosetate si decupaje de tot soiul, cizmele pot fi purtate si vara, ele fiind create special pentru a completa out-fiturile catchie regasite in trendul urban al strazii! Perechile din oferta Modlet pot alcatui combinatii spectaculoase de tinute, toate acestea mixand pe feminintate, eleganta si rafinament. Adresata tuturor doamnelor si domnisoarelor care sunt pasionate de moda, gama de incaltaminte prezentata este disponibila la cele mai bune oferte de pret, intrucat clientele noastre merita tot ceea ce este mai bun in materie de calitate-pret!

Ghete de vara Sergamo bej

Cizme de vara plasa cu barete si catarame Bej Sergamo
Pret 139 RON, Comanda pe dePurtat

Comoditatea imbinata cu tendintele actuale reprezinta cel mai bun partener pentru reprezentantele sexului frumos, astfel ca cizmele de vara dau nastere tinutelor vestimentare lejere de care ele se vor indragosti inca din primul moment! Acest tip de incaltaminte atrage in primul rand prin variatate de modele, cizmele de vara cu toc sau cizmele de vara cu talpa joasa fiind perfecte pentru a scoate in evidenta frumoasele linii feminine ale piciorului! Mai mult decat atat, tot ele sunt cele care atrag atentia asupra bronzului, un element pe care toate femeile il insusesc atunci cand vorbim despre sezonul cald!

Ghete de vara cu plasa Nadal Bej

Ghete de vara cu plasa Nadal Bej
Pret redus 119 RON, Comanda pe dePurtat

Elegante si in acelasi timp ieftine, cizmele de vara pe care le punem la dispozitia clientelor noastre sunt atuul perfect pentru a crea o combinatie stilistic-vestimentarea fashionable, intrucat nuantele pe care le propunem sunt cele aflate in topul paletei cromatice regasite in codul tendintelor pentru anul acesta.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 23-06-2021
Profita de reducerea de -46% la Cizme de vara pentru doamne si domnisoare! Exteriorul cizmelor Aina este realizat din piele eco si dantela.

Pret: 80.90 RON

Detalii & Shop!