BLACKFRIDAY UPDATE: Zorilestore are reduceri de preturi Black Friday pana la -70%  si o campanie 100% originala, “ECLIPSA DE PRETURI”!

“Eclipsa de preturi”, campania se va întinde pe parcursul unui întreg weekend, în perioada 22-24 noiembrie. Toate produsele regasite în magazinul online vor beneficia de reduceri substantiale.
În acelasi timp, ca si o surpriza pentru clientii Zorilestore, produsele ce vor avea cele mai multe share-uri pe Facebook vor beneficia de reduceri de 70%.
zorilestore

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 03-06-2020
Pentru ca se anunta iarna va recomandam azi: Cizmele Nylon Snow Boot sunt o combinatie de cizma inalta cu siret lung prevazuta cu o talpa inspirata din design-ul tenisilor. Partea superioara este fabricata din nailon si materiale sintetice, pentru durabilitate si protectie impotriva frigului. Cizmele sunt prevazute la interior cu o captuseala confectionata din blana, ce va mentine picioarele incalzite indiferent de situatie si un sistem special de inchidere cu siret pentru o priza optima asupra piciorului. Partea mediana, din material sintetic, ofera un plus de protectie atunci cand va deplasati prin zapada sau apa iar cea exterioara, confectionata din cauciuc antiderapant special, alaturi de cusatura mediana de 360° ofera aderenta si stabilitate piciorului. Iarna aceasta frigul nu va mai fi o problema, multumita cizmelor Snow Nylon Boot de la Puma!Material:Material sinteticTalpa exterioara:Cauciuc antiderapant

Pret: -45%, 239.90 RON

Detalii & Shop!