Cand afara ploua sau ninge si frigul pune stapanire pe oras, nu trebuie sa stai in casa, apeleaza la cizmele de femei PUMA, sunt comode, calduroase si rezistente!
Iata cateva recomandari de modele de cizme Puma de iarna, unele dintre ele au mai ramas in promotie dupa Black Friday 2013 dar reducerea este ceva mai mica, de la -52% la -42% la Cizmele PUMA pentru femei SNOW NYLON BOOT!
Grabeste-te, stocurile se termina daca vrei sa iti gasesti numarul potrivit la modelul preferat si afara se anunta vremea rea!
-52% Cizme PUMA pentru femei DUCK RUNNER BOOT

-52% Cizme PUMA pentru femei DUCK RUNNER BOOT, CUMPARA ACUM din magazinul ZORILESTORE

-52% Reducere Cizme PUMA pentru femei SNOW NYLON BOOT WNS

42% reducere Cizme PUMA pentru femei SNOW NYLON BOOT WNS, CUMPARA ACUM din magazin Zorilestore

-42% Cizme PUMA pentru femei ZOONEY NYLON BOOT WTR

42% reducere Cizme PUMA pentru femei ZOONEY NYLON BOOT WTR, CUMPARA ACUM din magazin ZorileStore

-27% reducere Ghete PUMA pentru femei GLYDE PADDED COLLAR WNS

Ghete PUMA pentru femei GLYDE PADDED COLLAR WNS, CUMPRAA ACUM din magazin Zorilestore

-26% reducer Cizme PUMA pentru femei SNOW ALPINE BOOT SHINE WNS

Cizme PUMA pentru femei SNOW ALPINE BOOT SHINE WNS, CUMPARA ACUM din magazin Zorilestore

 Nota importanta: la Zorilestore transportul este 5 lei pentru orice comanda!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 04-12-2020
Ghetele Puma Duck Runner sunt foarte hazlii pentru ca au botul la fel ca ciocul unei rate. Le place apa la fel de mult ca ratelor, insa datorita stratului impermeabil nu vor lasa umezeala sa patrunda. Talpa este asemanatoare cu incaltamintea pentru alergare si credem ca sunt perfecte pentru un maraton in Mall sau Supermarket. O combinatie intre stilul sport si cel elegant, cizmele Duck Runner Boots sunt un detaliu vestimentar ce nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba feminina urbana. Partea superioara a cizmei este fabricata din piele de calitate, material ce ofera un aspect deosebit modelului, partea interioara este prevazuta cu blanita iar talpa exterioara, din cauciuc flexibil, ofera aderenta excelenta indiferent de situatie. Inchiderea cu siret face ca produsul sa se muleze excelent pe picior, pentru un plus de stabilitate si protectie. Logo-urile Puma, in culori feminine, situate pe limba si in lateral confirma originalitatea si calitatea produsului. Sezonul acesta se poarta eleganta si confortul, se poarta cizmele pentru femei Duck Runner Boot de la Puma!

Pret: -52%, 219.90 RON

Detalii & Shop!