Modele Salopete Lungi Online

 

Salopetele sunt obiectul vestimentar care a fost foarte multă vreme considerat tabu pentru vestimentația unor femei, ele fiind foarte multă vreme asimilate muncilor din fabrici. Multă vreme s-a discutat în industria modei despre aspectul unei femei în salopetă. A fost nevoie de designeri curajoși care să demonstreze cât de mult pot scoate în evidență formele corpului o piesă de vestimentație atât de ușoară și la îndemână. Astfel, salopetele au devenit un obiect vestimentar râvnit în garderoba unei femei, putând fi asortat chiar și elegant.

Culoarea este un factor important în alegerea acesteia, deoarece aceasta poate să dea foarte mult plus de valoare aspectului. Tenul bronzat va fi pus în evidență de culori pale, pe când tenul deschis la culoare va fi pus în evidență de culori vii.

Modele de Salopete Dama Lungi de Vara Online

salopeta-lejera-pantaloni-lungi

Salopete Dama Lungi de Vara Only cu Maneci trei sferturi

Pret redus 109 RON de la 129 RON
Cumpara online din magazinul Answear

salopeta-pantaloni-lungi

Salopete Dama Lungi de Vara Only cu Bretelute Subtiri

Pret redus 109 RON de la 129 RON
Cumpara online din magazinul Answear

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 15-07-2020
Salopeta lejera de vara din colectia Only cu bretele inguste confectionate din tesatura ornamentata, model lejer, in talie cu snururi, buzunare oblice, picior lejer, material subtire, incretituri decorative, lungimea: 130 cm. Fie că este formată din pantalon lung sau pantalon scurt, aceasta va scoate în evidență talia și picioarele dumneavoastră, putând să demonstrați astfel că aveți forma corpului perfectă și exact așa cum v-ați dorit-o. Salopeta este un obiect vestimentar care va da aspectul de clepsidră și talie de viespe, până și celor care aveați îndoiala că corpul dumneavoastră este structurat așa. Acesta este partea din garderoba care vă va da întotdeauna mai multă încredere, mai multă feminitate și stil, prin felul simplu și elegant în care se potrivește pe corp.

Pret: 109.90 RON

Detalii & Shop!