Badgley Mischka este un fashion label american fondat de designerii Mark Badgley si James Mischka. Badgley si Mischka s-au cunoscut in timpul studentiei la Parsons unde au fost uniti rapid de o viziune comuna asupra modei. Dupa absolvire, in 1985, au lucrat ca designeri pentru diferite label-uri iar in 1988 au fondat impreuna compania Badgley Mischka.
bm

De la inceput, Badgley si Mischka au fost hotarati sa creeze numai tinute de seara si sa ramana departe de sectorul mai competitiv al articolelor casual-sport sau business. Desi primul lor show nu s-a bucurat de un prea mare succes, al doilea le-a adus numeroase comenzi din partea magazinelor Saks Fifth Avenue, Barneys New York si Neiman Marcus. Atat cumparatorii cat si clientii lor au indragit imediat rochiile lor feminine iar brandul Badgley Mischka s-a transformat usor intr-un mini-cult, in ciuda preturilor piperate ce ajungeau uneori pana la 5000 de dolari.

In primii ani in lumea afacerilor, in ciuda vanzarilor de peste 2 milioane de dolari pe an, Badgley si Mischka s-au zbatut pentru a-si mentine afacerea solventa, dificultatile financiare fiind cauzate in primul rand de costurile uriase de productie ale creatiilor lor. Salvarea a venit din partea companiei Escada care in 1992 a cumparat cea mai mare parte a actiunilor companiei. Pentru cei doi designeri, resursele financiare de care dispunea compania Escada nu inseamnau decat o mult asteptata ocazie pentru a putea folosi materiale si mai luxoase in rochiile lor demne de covorul rosu. In numai cativa ani, creatiile lor devenisera favorite printre actrite precum Winona Ryder, Angela Basset si Sharon Stone, dar si in randul fashionistelor corporatiste.

Badgley+Mischka+Bridal+Collection+8evtwxin-s0l

In 1996, dupa multiple comenzi de rochii de mireasa din partea clientelor devotate, cei doi designeri au lansat o linie de rochii de mireasa, vandute in departamentul de lux al magazinului Saks. Cu finantarea din partea Escada, pana in anul 2000 Badgley Mischka s-a extins si in domeniul tinutelor de zi, al posetelor de seara si al accesoriilor. In plus, au deschis si primul magazin, un butic in Beverly Hills, plasandu-i in epicentrul glamour-ului hollywoodian, ce a continuat sa fie o puternica sursa de inspiratie pentru cei doi designeri.

In 2003, confruntat si el cu probleme financiare, brand-ul Escada a inceput sa caute cumparatori pentru partea sa de actiuni din brandul Badgley Mischka, insa cumparatorul trebuia sa fie unul cu suficiente resurse pentru a suporta viziunea expansionista a celor doi designeri, hotarati acum sa se avante si in domeniul parfumurilor de lux.

Badgley si Mischka sunt parteneri atat in afaceri cat si in viata. Rochiile lor de seara, create parca special pentru covorul rosu, sunt purtate de multe celebritati printre care Oprah Winfrey, Melissa Etheridge, Tammy Lynn Michaels sau Teri Hatcher. In plus, Badgley Mischka se afla in spatele celei de-a doua rochii de mireasa purtata de Charlotte York in filmul Sex and the City.

Va recomandam azi o superba rochie de coctail in culoarea orhideei!

Rochii de Lux la un pret accesibil gasesti in magazinul MyCloset! Poti fi si tu electrizant de furmoasa intr-o rochie Badgley Mischka, click aici sa vezi toate modelele de rochii exclusiviste la pret de outlet!

rochie-seara-badgley-mischka

Pret vechi 1400 RON (cu TVA)
Pret redus 700 RON (cu TVA)

Ca sa vezi toate modelele de rochii de seara Badgley Mischka disponibile online, click aici

rochie-seara-badgley-mischka2

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 11-07-2020