Pentru sarbatorile ce vin iti propunem cateva articole vestimentare: poseta plic 49 lei, rochie tricotata 69 lei, rochie stretch 47 lei, sacou lung 119 lei, pulover 79 lei si pantofi 149 lei, le poti cumpara din magazin Bonprix, click aici
Moda de sarbatori de la Bonprix

Si pentru ca noua ne plac vânzările cu preţ redus si stim ca si pe tine te incanta atunci cand descoperi o rochie care iti place ca are si pretul redus! De aceea exista site-ul nostru “Dress with Less” care cauta zilnic prin magazinele online pentru tine si pentru bucuria ta! Asa am gasit in magazinul online Bonprix rochii  la nişte preţuri mai mici decât te aştepţi si ne-am hotarat sa iti aratam doar cateva dintre ele! Tu alege ce iti place!

vvx_1000148268_600

Rochie ultra sofisticată, confecţionată dintr-un material delicat cu conţinut de viscoză preţioasă. Model cu zona taliei bătută în 5 rânduri de paiete aurii, care dau impresia de centură. Rochia are partea superioară de o simplitate decentă, care este perfect completată de poala prevăzută cu drapeuri originale, care pun perfect silueta în scenă, pret redus 109,90 lei de la 169,90 lei.

vv_1000154928_328

Rochie rafinată care se remarcă prin modelul simplu cu elemente deosebite precum: decolteu asimetric, poala şic drapată, mâneci lungi şi partea de spate confecţionată din material transparent. Pret redus 89,9 lei, de la 139,9 lei

Click aici sa vezi toate modelele de rochii aflate la promotie

blackfriday-bonprix

Iată că a sosit şi ziua mult aşteptată a reducerilor! Black Friday vă aduce la Bonprix 15% reducere, indiferent de valoarea comenzii plasate! Trebuie doar sa introduceti codul TJN9 la checkout! Va dorim Happy Shopping!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 03-06-2020