Rochii de seara negre la preturi irezistibile: 39 lei, 49 lei, 59 lei!

Reduceri valabile astazi, 21-07-2017
Lichidare de stoc rochii de seara de la 39 lei!

Mare lichidare de stoc la rochiile de seara de culoare neagra si nu numai din magazinul DeClub!  Cumpara chiar acum si maine ai o tinuta eleganta, sexy de club, de nunta, botez sau orice petrecere la un pret irezistibil! 39 lei, 49 lei, 59 lei, ce zici? Mai ieftin de-atat e GRATIS, gasesti modelul de rochie de petrecere pe gustul tau! Noi am ales cu greu cateva rochite dar ca sa le vezi pe toate intra in mgazinul DeClub, la categoria Lichidare Stoc, click aici!

DeClub este un concept-store de fashion nişat pe rochițe moderne la prețuri minime. Livreaza cate 2 colecții in fiecare lună direct din fabrică, prin import direct, fără intermediari pentru a oferi cele mai bune prețuri clienților, chiar in detrimentul unei livrări mai indelungate.

Din colectiile de rochii de seara de pana acum din magazinul DeCLub:
Castiga rochia leopard cu decolteu Rochii de nunta crem lunga de dantela rochii de seara,rochii elegante,rochii de seara elegante rochie neagra de nunta, lunga, cu spatele gol bodycon Rochie dantela lunga alba de seara la un pret incredibil! Rochie dantela neagra lunga cu trena Rochie de seara mulata Sensual, ieftina, la pret redus 59 lei rochie de ocazie vintage din dantela. rochie leopard print mini rochie dantela lunga alba neagra de seara la pret redus! Rochie de nunta sexy lunga Rochie de seara mulata Sensual black, ieftina, la pret redus ROCHII DE SEARA rochii de nunta lungi,rochii de nunta elegante,rochii de nunta lungi online rochii de dantela,rochii din dantela,rochii seara dantela,rochie dantela,modele rochii dantela Rochita asimetrica deClub Olivia rochie de seara scurta din dantela Rochie de seara mulata, Sensual, foarte ieftina, la pret redus Rochie de nunta lunga cu crapatura pe picior Draped

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner