Dantela se poartă de câteva sezoane bune încoace dar te-ai gândit vreodată că acest tip de ţesătură are o istorie a ei?  Astazi facem o mica incursiune in istorie ca sa aflam originea dantelei si, ca și a multor alte textile, este învăluită de un mister încețosat de legendele care încearcă să explice sursele acestui meșteșug. Una dintre cele mai cunoscute legende ne vorbește despre o nevastă din Veneția care aștepta iubitul marinar zile lungi. Marinarul i-a lăsat un coral ca amintire. Fata, privind continuu la coral, a încercat să imite ornamentele variate ale coralului cu ajutorul acului și firelor de ață. La inceput dantela se lucra din in și din mătase, fir aurit sau de argint, iar începând cu secolul al XV-lea, se executa şi din bumbac. Dantela ţesută automat fololosește fibre sintetice.

Legenda dantelei
Si pentru ca se apropie sarbatorile, revelionul sau balul iar noi trebuie sa ne alegem una sau mai multe rochii de seara pentru aceste evenimente ne-am oprit astazi asupra a cateva modele de rochii de dantela care te vor face sa te simti atat de delicata dar si de sexy in acelasi timp!

Rochie de dantela Goos Pink

Rochie de club in culori vii placute, croita din dantela cu motive florale. O rochie cu design simplist, te va face sa te simti o persoana delicata. Manecile din dantela transparenta si spatele gol ofera un aer misterios si sexy.

Pret redus la 89 lei de la 119 lei
Comanda online rochia Goos de culoare roz, click aici!

rochie-dantela-maneca-lunga

Rochie de dantela Neckline

Bucurati-va pe deplin de eleganta oferita de dantela. O richie de ocazie croita doar din dantela, in care te vei simti eleganta. Stratul inferior de material nu acopera manecile si nici zonele superioara si inferioara, astfel ca transparenta dantelei creaza un aspect usor misterios, perfect pentru a pune in evidenta silueta feminina.

Pret redus la 89 lei de la 139 lei
Comanda online o rochie de dantela la pret redus, click aici!

rochie-dantela-maneca-lunga-neagra

Rochie de dantela Fashionista

O rochie din dantela in care sa te simti sexy trebuie sa existe in garderoba ta. Modul in care a fost croita rochia si zonele transparente, plus spatele dezgolit, te vor face extrem de sexy. Datorita manecilor lungi vei avea si un aspect usor elegant.

Pret redus la 89 lei de la 109 lei4
Comanda online o rochie de dantela la pret redus, click aici!

 Rochie de dantela Fashionista la pret redus!

Rochie neagra de dantela Punchy

Rochita Punchy este realizata pentru a putea fi purtata atat in club, dar si la un eveniment mai special. Croita din dantela, eleganta se ridica la cote maxima, iar misterul este adus de manecile transparente. Sexy vei fi datorita decolteului, extrem de larg si adanc iar volanul din partea de jos ii da o nota usor exotica tinutei tale! Let’s dance Salsa!

Pret redus la 89 lei de la 149 lei4
Comanda online o rochie de dantela la pret redus, click aici!

Rochie de dantela cu maneca lunga neagra cu volan la pret redus!

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 29-03-2020