Fashion House Militari ne invita la Super Shopping Day, sâmbătă, 18 ianuarie! Champion, Mango, Puma, Nike, Il Passo, Ecco, Otter, Stefanel, Esquina, Bershka, Stradivarius și mulți alții te așteaptă cu reduceri fabuloase, extraordinare de până la -90%! Oare?

Din experienta personala a evenimentelor anterioare de “Megareduceri pana la-90%” realitatea este diferita fata de ce se anunta in presa! Foarte putini stiu ca nu sunt foarte multe magazine care respecta reducerile anuntate la aceste evenimente! Se face valva mare in presa, la televizor eventual prin spoturi publicitare si asfel aglomeratia este asigurata prin procentul imens de asa zise reduceri!

Uaaaaau,- 90% megareduceri…oare?

Aglomeratia este din ce in ce mai mare in ziua cu pricina pe mijloacele de transport, in magazine, insa putine sunt magazinele cu adevarat serioase care practica reducerile “pe bune”! Am ascultat multa lume nemultumita de ziua pierduta fara a ajunge la nici un rezultat palpabil pentru ca magazinele respective nu aveau promotii asa cum anuntasera, sau daca intr-adevar existau, gaseai cozi prea mari la garderoba ca sa ai rabdare sa probezi ceva, pentru ca apoi sa gasesti cozi imense la casa! Si mai rau decat atat, la o mare parte din magazine am observat ca preturile au fost marite pentru ca apoi reducerea sa fie spectaculoasa pe eticheta!
Trebuie insa sa amintesc aici magazinul Champion care pare ca intr-adevar la ultimele reduceri au invatat lectia si au respectat promotiile anuntate, daca sunteti fan al tinutelor sportive merita sa dati o fuga si pe acolo!
La Nike in schimb dezamagirea a fost foarte mare pentru un asemenea brand … daca in cursul saptamanii gaseai un hanorac pana in 300 lei, in ziua marilor reduceri avea pretul initial 1000 ron  si era -50% redus … deci il puteai cumpara la superpretul de 500 ron ! Puma a practicat acelasi gen de reduceri “fake” din pacate!

Poate de data aceasta va fi altfel si chiar vor fi reduceri de pana la -90%!

Unul din sfaturile “Dresss with Less” este sa va duceti cat mai de dimineata , aproape de deschidere , adica in jur de 10 dimineata pentru ca apoi aglomeratia iti va taia clar din cheful de shopping!

Alt sfat de la noi este sa nu faceti intodeauna ce face toata lumea si sa va duceti intr-o zi obisnuita in care mergeti la cumparaturi , zi in care  nu e mare tam-tam in presa si in care veti gasi reduceri aproape “la fel de mari” ca intr-o asemenea zi! Si unde mai pui ca atunci nu e nimeni la cabinele de proba sau la casa! Reducerile si promotiile din Fashion House Militari le gasesti zilnic intre 10.00 – 21.00 si duminica pana la 20.00!

Adresa centrului este: Militari, intrarea pe A1, km. 13. Pentru a ajunge acolo, poti lua fie RATB-ul 236 din Piata Operei (merge direct pana la Fashion House), fie metroul pana la statia Pacii si apoi RATB, nr.236 sau 137. 137 are oprire la capat, adica la Carrefour inainte de a ajunge la Fashion House.

Va asteptam la “smart shopping”, oriunde va aflati, online sau in magazine pentru ca acum e momentul cel mai potrivit, pentru ca meritam ce e mai bun si aici ma refer si la cele mai bune preturi!

Mall-ul nostru online  www.outlet-mall.net anunta insa reduceri 365 zile pe an si program non-stop :), asa ca ….aruncati cate un ochi din cand in cand si pe la no!

“Dress with Less”

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 18-04-2019