Modelele clasice de paltoane arată foarte bine în multe combinaţii atat cu blugii cat si cu o fustă – lucru valabil atât pentru îmbrăcămintea obişnuită, cât şi pentru cea de ocazie. Tu cand te imbraci ce alegi: geacă sau palton?
Doar de data aceasta noi am ales doua modele de paltoane din magazinul Bonprix, ambele bineinteles  la un bun raport calitate pret iar unul din modele intro superba culoare (fucsia) declarata culoarea anului: orhideea radianta!

Jacheta de toamna ieftina de calitate!

Mantoul elegant de culoare fucsia sau camel inchis are un guler-şal larg cu 3 nasturi de închidere şi 2 buzunare frontale cu clape decorative. Modelul este lavabil, cu o formă care urmăreşte frumos silueta, şi o lungime de 86 cm pentru toate mărimile. Materialul este superior: 50% lână si 50% poliester!

Pret bun: 109,9 lei
Comanda la DyFashionjacheta de toamna ieftina de calitate!

Jachetă super elegantă mov confecţionată dintr-o stofă fină cu conţinut de viscoză valoroasă, cu guler asimetric şi poală uşor evazată. Model cu mâneci raglan cu betele late la capete, buzunare ascunse şi cusături de îmbinare în faţă. Jacheta este total căptuşită.

Pret 109,9 lei
Comanda la DyFashion

jacheta-de-toamna-ieftina-de-calitate2

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 29-03-2020