Jachetele-moto rămân pe același trend ca anul trecut, cu diferența că anul acesta se poartă trunchiate pe siluetă, în diferite impriemeuri, astfel încât să le poți asorta cu ușurință cu o rochie sau fustă elegantă. Iată câteva propuneri pentru primăvara anului 2014:

Calvin Klein este unul dintre brandurile de imbracaminte, incaltaminte si accesorii cu renume în industria modei din întreaga lume. Produce colectii de haine, incalteminte si accesorii de designer pentru femei si barbati, dar si o gama larga de alte produse, precum genti Calvin Klein, curele Calvin Klein sau incaltaminte Calvin Klein. Înca de la înfiintare, în anul 1968, brandul Calvin Klein a devenit sinonim cu pantofi sexi dar comozi, genti adorabile si functionale, imbracaminte, incaltaminte si accesorii cu stil si de calitate. Pe lânga pantofii, hainele si accesoriile clasice, stilul sic si discret Calvin Klein este transpus si în colectia de parfumuri Calvin Klein. Fiind unul dintre cele mai cunoscute branduri de incaltaminte, imbracaminte si accesorii, îsi ocupa rapid pe piata locul pe care îl merita o marca de talia sa. Succesul fiecarei colectii si numarul de magazine în continua expansiune la nivel international reprezinta doar începutul unui potential imens al brandului Calvin Klein.

Jacheta Calvin Klein, reducere -79%

jacheta-piele-ck

Calvin Klein Leather JacketCalvin Klein Leather JacketCalvin Klein Leather JacketCalvin Klein Leather JacketCalvin Klein Leather Jacket

Jacheta moto Patterson J Kincaid Mary Peplum , reducere -74%

Patterson J Kincaid Romania

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 06-06-2020