Tradiţia şi cultura românească sunt o sursă continuă de inspiraţie. Se poarta iile noastre neaose facute de mana, fustite, rochite cu tivul brodat, bundite sau brauri inflorate, chiar daca trendul ETNO a iesit “la suprafata” prin cele doua faimoase Elene ale politicii romanesti.
Oricat de mult acest trend iese  la suprafata, trebuie sa stiti ca aceasta “revenire la radacini” a fost un mare curent in perioada interbelica nu numai in tara, ci si in saloanele pariziene. Matisse a pictat un tablou intitulat “Bluza romaneasca”, tablou aflat si astazi la Muzeul de arta Moderna din Paris.

the_rumanian_blouse_1_

Geaca Motive Traditionale de primavara cu insertii de piele.

Geaca cu Motive Traditionale, model 2014 este confectionata din materiale de o calitate superioara. Capsele si fermoarele dar si croiala moderna iti pune in valoare talia. Este acea geaca versatila ce iti permite sa o porti in diverse momente ale zilei si cu o mare varietate de alte articole vestimentare. Este confectionata din bumbac cu insertii piele.

geaca cu motive traditionale romanesti

Pret intreg 300 lei. Pret redus 189lei. Comanda online pe www.rubyfashion.ro

Fusta cu Motive Traditionale Romanesti

Fusta creata intr-o combinatie de modern si motive traditionale romanesti ce au revenit in prim-plan, in stil bufant, este o piesa spectaculoasa ce nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba. Care este modelul tau preferat de fusta? Fusta cu motive traditionale romanesti

Pret intreg 150 lei. Pret redus 69lei. Comanda online pe www.rubyfashion.ro

Alte modele de fuste aflate in prpmotie pe Rubyfashion:

Fusta cumotive traditionale romanesti,cumpara cu reducere din magazinul online Rubyfashion

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 06-06-2020