Nu poti pleca anul acesta in concediu fara cel putin o rochita de vara cu care va fi imposibil sa nu te faci remarcata ! Culorile vesele, texturile inflorate sunt prferatele noastre, dupa cum v-am obisnuit deja!

Rochia de plaja Maria este o rochie de bumbac cu imprimeu colorat, fara maneci, cu decolteu in forma de V, cu croiala lejera, usor evazata pe partea inferioara si transparenta, se recomanda purtarea costului de baie pe dedesupt!

Pret intreg 89,00 Lei
Pret redus 79,00 Lei
rochii-de-plaja-maria

Rochia de plaja Dorinda este o rochie cu imprimeu floral, neagra cu decolteu oval, cu croiala dreapta pe partea superioara si pe partea de jos usor evazata, in jurul decolteului este prevazuta cu model floral brodat . Atat manecile, cat si tivul sunt confectionate din material cu imprimeu floral. Este transparenta.

Pret intreg 119,00 Lei
Pret redus 105,00 Lei

rochii-de-plaja-dorinda

Rochie de plaja Coryna este o rochie de plaja alba cu imprimeu floral, o rochie foarte transparenta, se recomanda purtarea cu costumul de baie pe dedesubt!
Pret intreg 119,00 Lei

Pret redus 89,00 Lei

rochii-de-plaja-coryna

Fa-te remarcata in rochiile de vara de bumbac in culori adorabile de la Dasha, click aici sa vezi toate modelele disponibile!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 02-06-2020