Personaje din povesti, personaje Disney, costumatii inedite, originale, vesele, si multe altele te asteapta in magazinul LadyM, trebuie doar sa alegi ce ti se potriveste pentru o seara de poveste! Noi am facut o selectie de cateva costumatii in care te vei fi foarte sexy dar la un pret redus, un pret exceptional, click aici

Be the Mickey to my Minnie! 🙂

Costum Tematic Minnie Mouse White Dots

Costume Minnie Mouse

Si anul acesta se poarta Disney iar Costumul Minnie White Dots este un model deosebit. Setul include rochita, corsetul, precum si o pereche de slipi tanga. Marimi disponibile pe stoc: S, M si L. Costumul este ideal purtarii la petreceri private.
Pret redus 125 lei de la 178 lei. Cumpara acest costum Magic din magazin online LadyM

Costuml Magic White Snowangel

Costume Craciunite, Costume Snowangel

Costumul Magic White Snowangel este un model deosebit de elegant si de suav, punand in evidenta feminitatea celei care il imbraca. Costumul include rochia, caciula si manusile.Costum pentru FemeiMaterialul nu este elasticRochia are trei nasturi negriSpecial: Puf albModel miniRochia se inchide cu fermoarMaterialul nu este plusatFularul este inclus in setCod Articol: CHSS5Materiale: Poliester 80% + Bumbac 20%.
Pret redus 99 lei de la 130 lei. Cumpara acest costum Magic din magazin online LadyM

Pentru mult mai multe costume sexy intra in magazinul LadyM, click aici

Idee de manichiura Minnie Mouse pentru care ai nevoie de: oja alba, oja neagra si oja rosie. Pe deasupra se da cu un lac transparent! Enjoy!

Manichiura Minnie Mouse

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 06-06-2020