Odată cu venirea verii își fac apariția și invitațiile la nunți și botezuri pentru sezonul estival.  Pentru majoritatea femeilor prima întrebare care le urmează este: “Și eu cu ce mă îmbrac?”.

Chiar dacă piața ne oferă multe variante, alegerile sunt întotdeauna dificile, în special când există o limitare în buget (mai mare sau mai mică..), sau mai multe evenimente la care suntem invitați, când sunt șanse mari să avem aceiași “colegi nuntași” și trebuie să achiziționăm mai multe ținute… Dar ce facem când nu vrem să achiziționăm o rochie (sau mai multe) și să riscăm să avem aceeași ținută cu alte invitate? Adică vrem o  rochie pur și simplu specială, pe care nimeni să nu o mai aibă.

Pentru a oferi clientelor rochii unice, atât de zi, dar mai ales de seară, magazinul de fabrica HaineDragute s-a orientat către designeri români noi, care oferă o altă viziune asupra esteticii femeii, în general.

Rochii de seară deosebite din prima colecție de designer prezentă pe site-ul HaineDragute – MITZI by Diana Adesman vă oferă rochii superbe, din materiale fluide, ce îmbină texturi diferite, crează jocuri de lumini, transparențe și lungimi. În această colecție rochiile nu sunt nici lungi, nici scurte, designerul ne propune o joacă cu lungimile rochiilor, avem colțuri, asimetrii, rotunjimi.

Deci, vrei să fii vedeta evenimentului?

rochie-glamour

Cu rochia de seara Glamour creată din tafta si organza vei fi vedeta evenimentului cu siguranta! Rochia are un bust bine structurat din tafta neagra, care se muleaza perfect pe corp. Crinolina este creata din doua straturi suprapuse de tafta midnight blue si un strat de organza violet. Organza creaza o iluzie optica in miscare, la fiecare pas schimbandu-si culoarea din violet in bleumarin si inapoi. Forma crinolinei este asimetrica, partea din fata dezvaluind elegant gleznele si permitand o miscare lejera, pe cand partea din spate creaza aproape o trena, facand din aceasta rochie un must-have pentru orice eveniment elegant din vara aceasta. Creată din organza si tafta, se inchide cu un fermoar ascuns la spate.
Aceasta rochie Design by MITZI este creata si fabricata in Romania. O poti comanda aici!

made-in-romania

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020