Rochie de seara lunga Eber Black

Rochie de ocazie cu design modern, pentru a impresiona cu simpla prezenta. Rochie eleganta cu umeri lasati si decolteu in V stilizat si maneci lungi, se remarca prin cele doua zona complet diferite. Zona superioara este acoperita dintr-un material ce cade usor pe corp, iar de la posterior in jos, rochia este croita dintr-un material transparent, fiind completata de doua benzi opace de dimensiuni diferite.

Preț redus 99 lei de la 149 lei.
Comanda online in magazinul DeCLub, click aici!

rochie-lunga-de-ocazie

Rochie Aeron

Rochia de seara Aeron se remarca prin lungimea sa si prin designul simplist, dar in acelasi timp special. Rochie de ocazie cu maneci lungi si decolteu acoperit, te va ajuta sa te simti eleganta in orice moment al serii. Sexy vei fi datorita spatelui acoperit doar cu doua benzi.

Preț redus 79 lei de la 139 lei.
Comanda online in magazinul DeCLub, click aici!

rochie-lunga-de-ocazie3

Rochie Frill Red

Aceasta rochie Frill Red este un simbol absolut al elegantei si al trendului sexy. Rochie lunga, ce se muleaza pe corp pana in zona genunghilor, reuseste sa puna in evidenta silueta trupului. Rochie cu spatele gol si cu banda de culoare inchisa ce acopera talia pentru un plus de contrast. Rochie cu design unic, ideala pentru un eveniment grandios.

Preț redus 119 lei de la 169 lei.
Comanda online in magazinul DeCLub, click aici!

rochie-lunga-de-ocazie4

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 03-06-2020