Despre Lanvin

Lanvin Paris este cea mai veche casa de moda din Franta, fondata in 1889. In prezent, Lavin este un brand de referinta pentru industria pariziana a modei de lux, oferind o gama larga de produse, de la confectii la parfumuri si accesorii. Folosindu-se de creativitate si imaginatie, Jeanne Lanvin a creat o casa de moda unica si un univers al elegantei si rafinamentului.
Creatoarea brand-ului Lanvin s-a inconjurat in permanenta de artisti si oameni talentati si moderni. Acestia i-au oferit posibilitatea de a absorbi si incorpora mostenirea lor culturala in creatiile Lanvin.
De la lansarea primului parfum al casei Lanvin in 1924 pana la gama larga de produse oferite azi iubitorilor brand-ului, brand-ul parizian a cautat mereu sa se distanteze fata de concurenta prin oferta sa bogata si prin renumele si prestigiul castigat. Lanvin a fost si ramane un lider pe piata modei pariziene, oferind publicului o gama larga de confectii, precum si accesorii, parfumuri si ochelari de soare.
Gama de lux de ochelari de soare Lanvin transforma visele iubitorilor de moda in realitate. Estetica luxurianta se imbina perfect cu designul industrial pentru a crea o impresie chic de dualitate si un contrast rafinat si modern. Promisiunea experientei unice marca Lanvin este motivul pentru care celebritati de renume, personalitati internationale si staruri ale cinematografiei aleg sa poarte cu placere creatiile celei mai vechi case de moda franceze.

Reducere -45% la ochelarii de soare Lanvin Paris
Pret intreg 1.876 lei
Pret redus 958 lei

Promotii ochelari de soare Lanvin

Pret intreg 1.954 lei
Pret redus 1.077 lei

Reduceri ochelari de soare Lanvin

Despre Salvatore Ferragamo

Cu o mostenire bazata pe creativitate, inspirata de frumusete si rafinament, Salvatore Ferragamo este una dintre cele mai prestigioase case de moda italiene, fondata in 1927. Salvatore Ferragamo a ajuns faimos ca designer de pantofi pentru starletele vechiului Hollywood, dar brandul care ii poarta numele a evoluat de atunci intr-o casa de moda de elita.
Liniile desavarsite si texturile ornamentate, realizate prin maiestria artizanala pentru care brandul este renumit, definesc stilul si fascinatia pantofilor, produselor din piele, accesoriilor si confectiilor. Prin materialele luxoase si pielea exotica, Ferragamo continua sa reprezinte o sursa de inspiratie in moda, oferind un stil minunat pentru femei si barbati. Staruri ale cinematografiei aleg sa poarte cu placere creatiile celei mai vechi case de moda franceze.

Reducere -38% la ochelarii de soare Salvatore Ferragamo
Pret normal: 1.753 lei
Pret redus: 1.082 lei

Reduceri Ochelari de soare Salvatore Ferragamo

Alte modele de ochelari de soare la promotii semnificative, alege-ti si tu perechea potrivita!

Reducere -83% la ochelarii de soare Ivanka Trump
Pret normal: 1.677 lei
Pret redus: 287 lei

Reduceri ochelari de soare Ivanka Trump

Reducere -61%  la ochelarii de soare Emporio Armani
Pret normal: 924 lei
Pret redus: 364 lei

Reduceri ochelari de soare Armani
Alegeti si tu perechea potrivita! Click aici sa vezi toate modelele de ochelari de soare de la cele mai mari branduri din lume aflate la promotii in outlet B-mall

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 26-05-2019