Outlet-mall.net recomanda cele mai tari #OferteBlackFriday din categoria Creme si lotiuni hidratante de corp din magazinul BottegaVerde.

Ademenitor, sublim, moale este un secret de frumusete special pentru a fi aplicat pe piele. Formula sa bogata in ulei de migdale dulci, hraneste si mentine pielea matasoasa si hidratata. Textura are o consistenta usoara care se absoarbe imediat, este usor de aplicat si nu lasa pielea grasa. Ideal pentru un masaj relaxant, fiecare atingere invaluiand simturile cu magia olfactiva a notelor de vanilie neagra, oferind un confort instantaneu si o catifelare imediata. Textura are o consistenta usoara care se absoarbe imediat si nu lasa pielea grasa. Ideal pentru un masaj relaxant, fiecare atingere invaluiand simturile cu magia olfactiva a notelor de vanilie neagra.

Sfat: pentru toti

Tipuri de piele: pentru corp

Cum actioneaza: matasos, parfumat

Zona de aplicare: corp

Caracteristici: ulei

Mod de utilizare: dupa baie, masati pe tot corpul. Se poate folosi atat pe pielea uscata, cat si pe pielea umeda.

Aroma: Note de varf: flori de vanilie, lapte de cocos, boabe de cafea; Note de mijloc: fructate, florale: tuberoze, flori de heliotrop, piersica si zmeura; Note de baza: mosc, patchouly, malt, coaja de vanilie si lemnoase.

Consistenta: ulei

.

Pret 64 RON
Comanda online la BottegaVerde

Vanilie neagra - Ulei 

Alege Ofertele Black Friday with Passion for Fashion & Beauty – din cel mai disponibil Outlet Mall din Romania!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020
Detalii & Shop!