Outlet-mall.net recomanda cele mai tari #OferteBlackFriday din categoria Parfumuri pentru femei din magazinul BottegaVerde.

Feminin si misterios este o simfonie de senzualitate si finete care lasa pe piele o aroma calda de Vanilie neagra, un parfum in care se combina seducator note fructate si vibratia florilor. Un parfum elegant si cald care dezvaluie eleganta din natura fiecarei femei. Un amestec de senzulaitate si note dulci, care lasa imbraca pielea in acorduri de vanilie neagra si fructe. AVERTISMENT: A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii si pielea iritata

Tipuri de piele: pentru toate tipurile de piele

Zona de aplicare: corp (pulverizat dupa ureche si la incheietura mainii)

Mod de utilizare: pulverizati dupa ureche si la incheietura mainii

Aroma: note de varf: flori de vanilie, lapte de cocos, boabe de cafea; Note de mijloc: fructate, florale: tuberoze, flori de heliotrop, piersica si zmeura; Note de baza: mosc, patchouly, malt, coaja de vanilie si lemnoase.

Consistenta: lichid

Descriere sintetizata: feminin si misterios, este o simfonie de senzualitate si arome dulci, care lasa pielea parfumata cu note de Vanilie neagra cu stropi de fructe si flori. Elegant si cald, parfumul dezvaluie eleganta naturala a oricarei femei.

.

Pret 58 RON
Comanda online la BottegaVerde

Vanilie neagra - Apa de toaleta 

Alege Ofertele Black Friday with Passion for Fashion & Beauty – din cel mai disponibil Outlet Mall din Romania!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 30-03-2020
Detalii & Shop!