Outlet-mall.net recomanda cele mai tari #OferteBlackFriday din categoria Creme si lotiuni hidratante de corp din magazinul BottegaVerde.

Exceptionala actiune emolienta a uleiului de Migdale dulci, vechi aliat al frumusetii, se imbina cu delicatetea parfumului migdalelor abia culese..nascandu-se astfel acest ulei bogat care imbata simturile si aduce un beneficiu extraordinar pielii. Obtinut prin presare la rece,astfel incat sa pastreze intacte proprietatile benefice ale acestui fruct, este un ulei bogat, cu actiune emolienta si nutritiva. Un singur ingredient este suficient pentru un ritual de infrumusetare.Obtinut prin presarea la rece, astfel incat sa pastreze intacte proprietatile benefice ale acestui fruct, este un ulei bogat, cu actiune emolienta si nutritiva. O adevarata atingere de sanatate pentru piele, previne uscarea acesteia si imperfectiunile cutanate; masat pe par il face mai moale si mai stralucitor; cateva picaturi in cada imbogatesc aceasta pauza de infrumusetare; in plus, tolerabilitatea sa, este indicata chiar si pentru pielea delicata. Un singur ingredient este suficient pentru un ritual de infrumusetare.

Sfat: pentru toti cei care doresc o piele moale si elastica

Tipuri de piele: pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea uscata

Cum actioneaza: emolient, hranitor

Zona de aplicare: corp, par, maini

Caracteristici: ulei parfumat

Mod de utilizare: Pentru corp: se aplica pe zonele afectate si se maseaza pana la o absorbtie completa. Pentru maini: se aplica simplu sau in crema zilnica pentru a avea eficacitate mai mare.

Aroma: note delicate si florale

Consistenta: lichid

Descriere sintetizata: Bogat in ingrediente cu actiune emolienta, produsul este recomandat in toate cazurile de piele uscata si deshidratata.

Ideal pentru: toate tipurile de piele, in special cea uscata

Cui i se adreseaza: daca iti doresti o piele elastica, moale

Secret natural: ulei de migdale dulci

.

Pret 55 RON
Comanda online la BottegaVerde

Migdale - Ulei de migdale dulci - parfumat si emolient 

Alege Ofertele Black Friday with Passion for Fashion & Beauty – din cel mai disponibil Outlet Mall din Romania!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020
Detalii & Shop!