Outlet-mall.net recomanda cele mai tari #OferteBlackFriday din categoria Parfumuri pentru femei din magazinul BottegaVerde.

Emotii extravagante, romantice, care spun povestea parfumului pentru Ea. Gadila simturile cu senzatii delicate, amestecate cu feminitate pura, trezeste emotii si scoate in evidenta stralucirea naturala a fiecarei femei. Un amestec floral, construit in jurul unei delicioase simfonii de violete, roze si piersica imbatat in acorduri calde de lemn si mosc. AVERTISMENT INFLAMABIL- Nu lasati la indemana copiilor – Nu pulverizati pe pielea iritat

Sfat: pentru femei

Cum actioneaza: parfum

Zona de aplicare: corp

Caracteristici: lichid transparent galben-pai

Mod de utilizare: pulverizati in spatele urechilor si la incheieturi

Aroma: note de varf: lamaie, piersica, verdeturi; Note de mijloc: roze, violete, lacramioare, dud; Note de baza: santal, lemn, cedru, mosc.

Consistenta: lichid

Descriere sintetizata: emotii extravagante, romantice, care spun povestea parfumului pentru Ea. Gadila simturile cu senzatii delicate, amestecate cu feminitate pura, trezeste emotii si scoate in evidenta stralucirea naturala a fiecarei femei. Un amestec de feminitate pura si eleganta sofisticata.

Cui i se adreseaza: daca iti doresti un parfum senzual si romantic, un splendid tribut adus feminitatii

.

Pret 69 RON
Comanda online la BottegaVerde

EA - Pentru Ea Floral - Apa de parfum 

Alege Ofertele Black Friday with Passion for Fashion & Beauty – din cel mai disponibil Outlet Mall din Romania!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020
Detalii & Shop!