Outlet-mall.net recomanda cele mai tari #OferteBlackFriday din categoria Creme si lotiuni hidratante de corp din magazinul BottegaVerde.

Cuceritor si vibrant precum o calatorie la Tropice, acest concentrat de frumusete este realizatpe baza de ulei de cocos virgin. Hraneste pielea si o mentine hidratata, prevenind astfel uscarea. Potrivit pentru corp, ofera o senzatie de moliciune ce dureaza pe tot parcursul zilei. Este potrivit si pentru par ca nutrient si solutie de redare a stralucirii in locul baslamului protejeaza desare si soare. Este prietenul fidel al frumusetii naturale si are un parfum inconfundabil.Acest concentrat de frumusete este realizat pe baza uleiului de cocos virgin. Este indicat sa il folosesti in loc de balsam, intrucat reda stralucirea parului si il protejeaza de actiunea daunatoare a sarii din apa si a soarelui.

Sfat: pentru toti

Tipuri de piele: pentru toate tipurile de piele si de par

Cum actioneaza: sclipitor, hranitor, protector cu pielea

Zona de aplicare: corp si par

Caracteristici: lichid transparent

Mod de utilizare: masati pe corp si par, chiar daca este uscat sau umed.

Aroma: Note de varf: nuca de cocos, coaja de piersica; Nota de mijloc: caramel, lapte, flori albe iasomie; Note de baza: vanilie, lemn de santal.

Consistenta: lichid

Descriere sintetizata: Este un produs optim pentru corp, oferind o senzatie neteda, moale, care dureaza intreaga zi. Este indicat si pentru par in loc de balsam, hranind si oferind stralucire totodata. De asemenea, produsul poate fi folosit la plaja pentru a oferi protectie in fata sarii si a soarelui.

Ideal pentru: pentru toate tipurile de piele si par

Cui i se adreseaza: daca iti doresti un ulei optim pentru corp si par

Secret natural: cocos

.

Pret 56 RON
Comanda online la BottegaVerde

Cocos - Spary pulverizator cu nuca de cocos 

Alege Ofertele Black Friday with Passion for Fashion & Beauty – din cel mai disponibil Outlet Mall din Romania!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020
Detalii & Shop!