Cea mai mare colectie din Romania de ochelari de soare Ray-Ban 100% originali la preturi reduse!

Ray-Ban Sunglasses Outlet

La Fxfashion gasesti 130 modele de ochelari de soare Ray-Ban, majoritatea aflati la preturi reduse de pana la -40%! Toti ochelarii de soare sunt 100% originali!

Click aici sa vezi toate modelele

Reduceri ochelari de soare RayBan Wayfarrer

Probabil cel mai popular model de ochelari de soare din lume, Ray Ban Aviator sunt si cei mai falsificati ochelari de soare din lume. La acest model trebuie sa aveti cel mai adesea grija atunci cand ii cumparati. Dar sa vedem cateva sfaturi simple pentru a ne da usor seama daca ochelarii de soare Ray Ban sunt falsi sau originali.

Ochelari de soare Ray-Ban polarizati

Ochelarii de soare Ray Ban nu sunt originali daca: 

*Daca sunt mai ieftini de 80 de euro. Pretul de vanzare al ochelarilor de soare Ray Ban variaza, in cazul majoritatii modelelor, intre 80 de euro si 120 de euro. Daca ati gasit o super oferta la 30 de euro, sa nu va asteptati sa primiti un produs original.

*Daca ochelarii de soare Ray Ban nu vin insotiti de o cutie gen port-ochelari din piele.

*Daca aceasta cutie nu are gravata sigla. Daca aceasta este lipita sau desenata, ochelarii nu sunt originali.

*Daca pe ochelari/cutie este specificat “Made in USA”. Ochelarii Ray Ban au devenit un icon al culturii urbane americane, numai ca intre timp firma care ii produce a fost cumparata de un gigant italian (anul 1998). Asadar, numai ochelarii Ray Ban care prezinta sigla Luxottica sunt originali.

*Potrivit datelor neoficiale, tara din care provin cei mai multi ochelari de soare Ray Ban falsificati este Malaezia.

*Daca ochelarii nu sunt insotiti de un certificat de autenticitate. Sau daca acest certificat nu prezinta sigla Luxottica. Sau daca hartia pe care este tiparit certificatul este de proasta calitate, sau daca tiparitura este proasta.

*Daca pe lentila stanga nu apare gravat logo-ul Ray Ban
Reduceri ochelari de soare Ray-Ban Aviator

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 26-05-2019