La fel ca oricare alt tip de incaltaminte din magazinul Modlet, cizmele de ploaie si ghetele din cauciuc impun femeilor moderne tinute vestimentare non-conformiste, astfel ca toate acele dame care doresc sa alcatuiasca out-fituri indraznete modelele noastre sunt partenerul perfect in drumul catre succesul vestimentar! Alegeti sa va completati imaginea printr-un aer elegant, comandand online cizme de cauciuc ieftine, mizand printr-o varietate de stiluri vestimentare chic!

Promotii si reduceri la cele mai moderne cizme de ploaie gasesti la Modlet!

Promotii si reduceri la intreaga gama de cizme din cauciuc, imbracamintea pentru zilele ploioase putand fii completa si in acelasi timp adoptand o tendinta high-fashion! Nu rata oferta de pret cu -50% reducere pentru cea mai frumoasa pereche de cizme din cauciuc!

Comanda pe Answear, Click & Shop

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 18-07-2019
Promotii si reduceri la intreaga gama de cizme din cauciuc, imbracamintea pentru zilele ploioase putand fii completa si in acelasi timp adoptand o tendinta high-fashion! Nu rata oferta de pret cu -50% reducere pentru cea mai frumoasa pereche de cizme din cauciuc! Cizmele de ploaie impermeabile femei au inaltimea totala de 35,5 cm, interiorul este imblanit, circumferinta cizmelor este de 36.5 cm!

Pret: 109 RON

Detalii & Shop!