Pentru ca jeansul este anul acesta in tot si-n toate nu se putea sa lipseasca si din incaltamintea de toamna ! L-am remarcat cu o placuta surpriza in trei perechi de tenisi-gheata cu talpa dubla din magazinul Walkin Incaltaminte si bineinteles, ambele modele ne-au cucerit pe loc, iremediabil! Nu putem sa nu remarcam si pretul incredibil de mic care, poti rezista sa nu alegi macar un model? Ce zici, tu pe care il preferei? 🙂

Ghete dama sport Dark Blue

Tenisi gheata bleu-marin pentru toamna pentru doamne si domnisoare cu exteriorul din material de jeans, cu un fermoar decorativ orizontal in partea din spate si cu talpa dubla la un pret extraordinar! Doar 54,9 lei, click aici sa vezi toate modelele!

tenesi-cu-talpa-lata-jeans1

Ghete dama jeans Lite Blue cu inimioare

Tenisi de jeans bleu-marin cu inimioare rosii, cu fermoare decorative in partile laterale, cu talpa dubla, captuseala rosie la un pret extraordinar! Pret 54,9 lei, click aici sa ii comanzi online in magazinul Walkin Incaltaminte!

Tenesi cu talpa lata jeans si inimioare la 54,9 lei

Ghete dama jeans Blue cu dantela

Tenisi ghete jeans cu dantela

Tenisi gheata de jeans bleu-marin cudantela, cu fermoare decorative in partile laterale, cu talpa dubla, captuseala rosie la un pret extraordinar! Pretul este doar 54,9 lei, click aici sa ii comanzi online in magazinul Walkin Incaltaminte!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 17-02-2020