Pentru sezonul de petreceri de nunti si botezuri ce vor urma iti recomandam un look senzational in rochiile Nissa lungi, elegante, superbe, acum la preturi reduse cu -30%! Pentru a atinge perfectiunea acestei tinute accesorizeaza neaparat cu un cluch si o pereche de pantofi fini tot marca Nissa, la aceleasi preturi reduse cu-30%!

rochie-nissa5

Rochie lunga realizata din matase, bustul realizat din tull cu reflexe argintii, talia accentuata decorata cu o curea, fusta este facuta 100% matase! Pret redus de la 1420 RON  la 994 RON (cu TVA) . O poti comanda online, in magazinul Mycloset, click aici.

rochie-nissa3

Rochie Nissa lunga de seara cu partea de jos realizata din matase cu motive baroce brodate cu fir auriu, talia accentuata cu banda ripsata neagra. Materialul este 100%matase. Pret redus la 1420 RON 994 RON (cu TVA) . O poti comanda online, in magazinul Mycloset, click aici.

rochie-nissa7

Rochie Nissa lunga realizata din voal cu decolteu V, talia accentuata, bustul usor bluzat, decorata la gat cu lant metallic auriu si pietre decorative de sticla cusute manual. Pret redus de la  667 RON  la 467 RON (cu TVA). Comanda aceasta rochie de seara pentru un look senzational din magazinul Mycloset, click aici.

Combina la rochia lunga de seara Nissa o pereche de pantofi tot Nissa, la fel de eleganti si rafinati dar aflati tot la reducere de -30%,  click aici.

Reduceri pantofi Nissa

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020