Ce inseamna o lentila polarizata?

Lentile polarizate – ajuta in reducerea luminozitatii in special cind lumina se reflecta puternic (apa, sosele si alte suprafete similare).
Lentielele polarizate sunt folosite la ochelarii de soare pentru reducerea stralucirii suprafetelor obiectelor aflate in campul vizual cum ar fi: suprafata apei, capotele masinilor etc. Ochelarii de soare obisnuiti nu sunt polarizati, ceea ce inseamna ca lentila permite razelor de lumina sa treaca prin ea exact sub acelasi unghi sub care a fost reflectata de suprafata unui obiect. Acest lucru cauzea de exemplu probleme pentru soferii care conduc pe o sosea umeda, acestia fiind orbiti de radiatia luminoasa reflectata de apa de sosea, sau pentru pescari care sunt orbiti de lumina reflectata de suprafata apei. Lentilele polarizate au o fata laminata cu dungi verticale. Aceste dungi permit numai radiatiei verticale sa treaca prin lentila eliminand astfel reflectii din plan orizontal si detensionand ochiul purtatotrului. Lentilele polarizate nu ofera insa protectia total pentru stralucire. Daca suprafeta apei este agitata si formeaza valuri cu unghiuri peste 45 de grade o parte din reflexiile din plan orizontal pot trece prin lentila. Soferii si pescarii sunt cei mai avantajati de lentilele polarizate deorece ai au deaface cu cele mai multe suprafete orizontale. Pentru soferi este eliminata complet stralucirea generata de capota masinii sau de apa de pe carosabil. Exista totusi si o limitare a acestui tip de lentile. Ele nu pot fi folosite ca lentile pentru ochelari cu purtare zilnica deoarece datorita filtrului polarizat imaginea de pe monitroalele LCD (ecran telefon, monitor calculator, televizor) va fi distorsionata. Deasemenea afisazul de pe bordul anumitor masini poate deveni greu de citit. Ochelar

Profita de cele mai avantajoase promotii la ochelarii de soare cu lentile polarizate!

-34% ochelari de soare Polaroid!

Ochelari de soare Polaroid cu lentila polarizata de culoare violet!
Pret redus la 99,00Lei de la 149 Lei
Ochelari de soare Polaroid la cele mai avantajoase preturi, vezi toate modelele de ochelari de soare din magazinul Conga, click aici!

Ochelari de soare polaroid preturi de la 59lei

-42% ochelari de soare Polaroid cu rama neagra in buline

Pret redus la 109 Lei de la 189 Lei
Comanda online in magazinul Conga by Optiblue, click aici!

 ochelari-de-soare-dama-polaroid-negru

-42% ochelari de soare Polaroid cu rama metal

Pret redus la 99,00Lei de la 149 lei
Comanda online in magazinul Conga by Optiblue, click aici!

Ochelari de soare dama polaroid cu rama de metal!-34% ochelari de soare Polaroid pentru copii

Iunie este luna copiilor, de aceea, in aceasta perioada comanda la ochelarii de soare pentru copii iti aduce bonus o cutie de creioane colorate Hello Kitty!
Pret redus la 59 Lei de la 89 Lei
Comanda online in magazinul Conga by Optiblue, click aici!
In plus in luna iunie la fiecare doua perechi achizitionate de ochelari de soare de copii ai o cutie de creioane colorate Hello Kitty, click aici!ochelari-de-soare-copii-polaroid-oferta
ochelari-de-soare-copii-polaroid

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 16-01-2019