Am ajuns la mijlocul acestui anotimp atât de adorat de noi. Și pentru a sărbători zilele lungi, nopțile cu stele, cocktail-urile colorate, vacanțele la mare, rochițele de sezon și ședințele de bronzat la piscină, magazinul online Standard-Shoes ofera clienților reduceri Mid Season la încălțămintea de vară. Deci toate săndăluțele tale preferate de pe site, pantofiorii colorați și platformele trendy au acum prețuri speciale.
pantofi-fabulosi
Grăbește-te și găsește mărimea potrivită. Standard-Shoes ofera prețuri mult mai bune pentru ca vara ta să fie cea mai stylish de până acum. Cu așa o varietate de produse, trebuie să ai câte o componentă din fiecare stil. Achiziționează-ți sandale cu multe curele pentru zilele caniculare, la piscină, sau plimbări prin orașul tău preferat. Sandalele cu talpă ortopedică sunt create special pentru când vrei să arăți bine fără cel mai mic efort, sunt comode și arată incredibil. Sandalele cu toc stiletto sunt pentru serile elegante si pline de stil când vrei să impresionezi. În plus, acum e momentul perfect să-ți achiziționezi pantofi fabuloși la prețuri super bune.
Sandale cu talpa ortopedica

Sandalele cu talpă ortopedică sunt reduse acum de la 109 lei la 75 lei, modele precum SummerWish, FloralWish, Jolie, Hanover, Essen sau Viena. Sandalele cu talpă dreaptă, joasă costă acum doar 39 de lei, respectiv 35 și 29 de lei de la 59 de lei. Caută modele precum Sensation, Avenue, Swinkle sau SweetSun. Sandalele de vară cu toc stiletto te vor ajuta să pășești cu încredere. Poartă modele precum Intenssa, Ellen, Orssen, Cacharel, Willow, la prețuri reduse, și vei arăta ca un adevărat fashion icon. Pantofii colorați de damă în tendințe sunt la mare căutare. Magazinul online de pantofi Standard Shoes are modele trendy și de calitatea la doar 79 lei. Alege ce-ți place și combină-i.

Sandale cu toc de seara Intessa negru

 Shopping plăcut! Click aici sa vezi toate reducerile din magazinul online de pantofi Standard Shoes 🙂

Papuci beso cu funda

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020