Despre Timberland

Povestea brand-ului Timberland a inceput in 1952, cand Nathan Swartz a cumparat o parte din compania producatoare de incaltaminte Abington. Astfel, el a invatat cum se produc pantofii si a inceput sa se gandeasca cum sa-i imbunatateasca. In 1965, familia Swartz a intrat in istorie brevetand tehnologia de termoformare a talpii. Astfel a aparut prima pereche de incaltaminte de piele Timberland cu adevarat impermeabila.

bocanci-timberland-featured2

Misiunea companiei este aceea de a face o diferenta si de a echipa corespunzator orice barbat, femeie sau copil. Incaltamintea Timberland vine in prezent intr-o gama large de modele, de la pantofi, ghete, sandale si cizme casual, de oras, pana la bocanci si ghete pentru iesiri in aer liber si drumetii. Istoria Timberland include de asemenea linia de cizme si ghete de dama Abington – de zi si de calarie, precum si linia ecologica Earthkeeper, ce ofera incaltaminte creata dupa modelele clasice Timberland, dar executate cu un impact minim asupra mediului.

Reduceri bocanci Timberland

Timberland este o companie mare ce incorporeaza branduri mai mici, precum si o serie de oameni talentati ce lucreaza pentru a produce si comercializa incaltamintea ajunsa celebra. Ei lucreaza zi de zi pentru a crea noi modele de pantofi, ghete si sandale. Acestea ofera confort si rezistenta in toate zilele anului. Si cei de la Timberland nu se multumesc cu rezultatele obtinute! Ei lucreaza zi de zi pentru a ramane pe primul loc in topul preferintelor voastre! Iata ce va propunem azi: bocancii de dama 6 In Wp Shearling si bocancii de dama Timberland 6 In Premium.

Bocanci Timberland 6 In Wp Shearling

Pret redus la 349.99 lei de la 499.99 lei
Comanda online din magazinul Answear, Click & Shop.

 

bocanci-timberland-featured

Bocanci Timberland 6 In Premium

Pret redus la 379.99 lei de la 539.99 lei
Comanda online din magazinul Answear, Click & Shop.
Reduceri online la bocanci Timberland!
 Ca sa vezi toate reducerile din outlet Timberland din magazinul online Answear, click aici

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 19-03-2019