Confortul este cel mai important! Iti recomandam pentru tinutele nepretentioase slapii comozi, deschişi care reprezinta o relaxare pentru picioare.

Rasfat pentru picioarele tale in aceasta vara incaltand papuci comozi de piele de la Bonprix, click aici sa vezi toate modelele!

Papuci din piele Big Leaf, pret 69,9 lei
papuci-bonprix3

Au interior de piele, 4 cureluse petrecute, in culori diferite si sunt disponibili in doua variante: albastru/alb su roz/maro. Pret 69,9 lei

Papuci de piele de culoare neagra cu floare, pret 59,9 lei.

Papuci de piele Bonprix

Model feminin cu floare aplicată, un adevărat Musthave! Material superior: piele, Talpă interioară: piele. Pret 59,9 lei

Papuci de piele de culoare rox cu floare si talpa ortopedica, pret 1199,9 lei.

papuci-piele-roz-cu-floare-bonprix

Un model de papuci de piele confortabili si decorativi, talpa groasa si toc de 7 cm. Aplicatie tip floare. Ideali pentru mersul zilnic! Material superior: piele, talpa interioara: piele. Pret 119 lei.

Papuci de piele Marco Tozzi, cu aplicație florală, pret 74,9 lei

Si va mai recomandam acesti papuci de vară de piele super eleganti, extrem de comozi,  in culoarea fisticului, un model șic de la Marco Tozzi, cu aplicație florală! Vor deveni papucii tai de vacanta preferati, la un pret foarte bun, doar 74,9 lei!

Papuci de piele pret 49,9 lei

Papuci de piele de culoare neagra cu floare

Foarte confortabili, din piele, cu un design modern, de la bpc! Cu detalii decorative, lățime confortabilă, talpă interioară moale și talpă exterioară flexibilă. Se pot purta atât la o ținută cu fustă, cât și la una cu jeanși. Ideali pentru zilele călduroase de vară!

Vrei sa vezi toata colectia de papuci de la Bonprix? Click aici

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 25-05-2020