Converse este un stil de viata, o atitudine a tinerilor liberi si creativi. Converse inseamna tenisi si schimbare. Debutand pe terenul de sport, brandul a fost imediat preluat in tendinte si a devenit un etalon al noii generatii.

Tenisii Converse se potrivesc tinutelor rock, de strada, funky, rap, rebele, extravagante sau pline de personalitate. Au devenit varianta moderna prin care adolescentii isi exprima stilul si se simt confortabil. De la colectia All Star, la Jack Purcell pana la CONS, Converse se reinventeaza. Nu se delimiteaza unui singur stil, ci iti dau posibilitatea de a exprima ceea ce simti.

Esti exact cine vrei sa fii atunci cand porti o pereche de tenisi Converse: artist, rebel, doctor, critic, dansator, asistent, profesor. Intra si tu in comunitatea Converse, magazinul Ottershop are acum reducere la una dintre cele mai cautate modele:

Reducere tenisi Converse roz cu portocaliu, decorati cu 5 limbi multicolore:

ffff

Tenisii Converse roz cu portocaliu, decorati cu 5 limbi multicolore, ii poti comanda cu reducere -10% la pretul de 269 lei de la 299 lei in magazinul Ottershop, click aici ca sa vezi toata colectia de Conversi!

Culori si texturi de vara, o diversitate de stiluri care definesc o adevarata fashion-addict. Cea mai buna parte? Ai un discount de pana la 40%! Profita acum, stocurile sunt limitate in magazinul Ottershop!

reduceri Otershop

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020