Pentru ca anul acesta se poarta Disney ne-am gandit ca un cadou frumos pentru cei dragi poate fi un ceas Disney cu Mickey ori Minnie Mouse, ursuletul Winnie sau Tinkerbell! Ceasurile sunt originale, cu licenta, au reduceri de pana la -60% si sunt absolut adorabile!

Ceas Disney Minnie Mouse in forma de inima

Ceas Disney® omologat din otel inoxidabil, in forma de inima, cu ornamente de cristal. Bratara este neteda, cu închidere cu catarama reglabila. Afisajul este analog, are imagine cu Minnie Mouse  si este rezistent la apa.
Pret redus la 98.48 lei de la 244.9 lei

Vezi detalii sau comanda online in magazinul FxFashion, click aici
Outlet ceasuri Disney cu Minnie Mouse

Ceas Disney cu Mickey Mouse

Acest Mickey Mouse este adorabil si va spune bucuros ora de pe acest ceas Disney® fermecător. Este realizat din oțel inoxidabil cu ornamente de cristal si catarama reglabila.
Afișajul analogic si are trei ornamente pline de gfarmec tipic Mickey Mouse  in partea de jos a ecranului. Este rezistent la apa.
Pret redus la 132.5 lei de la 244.9 lei

Vezi detalii sau comanda online in magazinul FxFashion, click aici

Outlet ceasuri Disney MickeyCeas Disney cu Mickey Mouse cu dungi

Pastreaza cu tine multe amintiri frumoase purtand acest ceas Disney® adorabil! Partea exterioara este din otel inoxidabil, inchiderea este cu catarama reglabila, afisajul este analog si are caractere adorabile. Este rezistent la apa.
Pret redus la 132.56 lei de la 244.9 lei

Vezi detalii sau comanda online in magazinul FxFashion, click aici

disney ceas mickey mouse curea dungi

mickey

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 26-05-2019